כללי התקנה של שפת צרפתית במחשב.

• הוסף לסימניות
כיצד מתקינים צרפתית במחשב.
שתיהיה כשפת משנה?????

תודה מראש!!!!!!

• הוסף לסימניות
לא צריך.
בשביל מה? אם אתה עושה לאינדי קופי ופייסט [העתק הדבק] זה מביא את כל הצ'ופצ'יקים של האותיות בכל פונט לועזי.
לפחות כשעימדתי בכמה שפות עם צ'ופצ'יקים, לא היתה לי בעיה ולא התקנתי את השפה במחשב.
עבדתי ועובדת עדיין עם פורטוגזית, ספרדית, צרפתית, גרמנית, אנגלית וטורקית. לא היה צריך להתקין במחשב [אלא אם כן אני רוצה לכתוב בעצמי משהו בשפה זו].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;362104:
לא צריך...[אלא אם כן אני רוצה לכתוב בעצמי משהו בשפה זו].

אולי היא רוצה לכתוב בשפה זו?

הוראות להוספת שפת קלט חדשה למחשב:
(windows xp אנגלית)

Control Panel
Regional and Language options
לשונית Languages
כפתור Details
כפתור Add
לבחור בצרפתית מהרשימה

• הוסף לסימניות
הבנת אותי נכון, אני באמת צריכה להקליד טקסט בצרפתית,
תוכל בקשה להסביר את מה שכתבת במפורט....לא הבנתי...

• הוסף לסימניות
אם בעברית אז זה ככה:
לוח הבקרה
אפשרויות אזור ושפה
לשונית 'שפות'
כפתור 'פרטים'
כפתור 'הוסף'
ושם לבחור בצרפתית.

• הוסף לסימניות
האמת היא שיש דרך יותר פשוטה. אם סרגל השפה מופיע בשורת המשימות, אפשר לעשות לחיצה ימנית על השפה, ולבחור הגדרות. מיד מגיעים לרשימת השפות ואפשר לבחור מה להוסיף.

• הוסף לסימניות
Merci!!!
הכי פשוט כמו שמאן דאמר הסביר....
תודה לכולם!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה