התקנתי דפדפן פיירפוקס ולא נותן לי להכנס לג'ימייל???

• פותח הנושא TKTK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מופיע לי השגיאה הבאה:
מה עושים???

ועוד שאלה שידרגתי את אקספלורר לגירסה 8 וגם שם הוא אומר לי שאני צריכה לעדכן את הדפדפן ליותר חדיש כיון שג'ימייל לא תומך וחלקו לא יפעל כהלכה...
מחכה לעזרתם...

קבצים מצורפים

• problem.jpg
    KB 71 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י TKTK;1192513:
מופיע לי השגיאה הבאה:
מה עושים???

ועוד שאלה שידרגתי את אקספלורר לגירסה 8 וגם שם הוא אומר לי שאני צריכה לעדכן את הדפדפן ליותר חדיש כיון שג'ימייל לא תומך וחלקו לא יפעל כהלכה...
מחכה לעזרתם...

פיירפוקס. אולי לעדכן גירסה של פיירפוקס יעזור.
אקספלורר. סתם טריק שיווקי של גוגל. אין הבדל משמעותי.

• הוסף לסימניות
אני נתיבית אפשר לשלוח לי קישור לשדוג של העוגיות?

• הוסף לסימניות
איך מוחקים ת'עוגיות?

• הוסף לסימניות
גוגל החליטה לא לתמוך באקספלורר 8 כי הוא דפדפן נוראי שלא עומד בתקנים, כל הכבוד להם.
בקשר לעוגיות של פיירפוקס תאשרי את זה

קבצים מצורפים

• 90GbqMT8NI.jpg
    KB 65.6 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
איזה כיף לך! יש לך עוגיות!
טעם שוקו-צ'יפס?
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1192697:
גוגל החליטה לא לתמוך באקספלורר 8 כי הוא דפדפן נוראי שלא עומד בתקנים, כל הכבוד להם.
בקשר לעוגיות של פיירפוקס תאשרי את זה
הגדרתי את מה שאמרת לי ויש התעלמות חדה מצד הדפדפן
ז"א שאני מנסה שוב לפתוח והו מציג לי את אותה הודעה ואז, אני הולכ להגרות ושם הוא לא מראה את מה שהגרתי למרות שאני מאשרת...

• הוסף לסימניות
הייתי במקומך משדרג את הדפדפן או עושה איפוס אם את מתעקשת דווקא עליו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morwin;1194228:
הייתי במקומך משדרג את הדפדפן או עושה איפוס אם את מתעקשת דווקא עליו
זהו שהדפדפן משודרג ל לפיירפוקס 27 ומה שהעלו לפה זה 25,
אבל מה אתם אומרים?
בכל אופן לשנות לגרסה של 25?
או שיכול להיות שזה קשור שאני עדיין אוחזת עם מערכת הפעלה xp?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1195097:
עדיין יש בעיה?
כן, פשוט לא היה לי זמן להתעסק עם זה, וגם אקספלורר מאיים עלי כל פעם שאני פותחת אותו:(
אבל לגבי הקישור שהעלתה להורדה, תודה,
אבל אני התקנתי את גירסה 27 אז יש טעם להחזיר את זה ל25???
ועוד שאלה איך מוחקים עוגיות?

• הוסף לסימניות
ת'אמת ניסיתי להתקין גוגל כרום אבל ראיתי שהוא לא מסתדר עם נתיב ותקע לי את המחשב................... מענין למה?
אבל בבקשה הבו עיצה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה