התקנתי Mysql איך משתפים אותו ברשת?

• הוסף לסימניות
התקנתי תוכנת שרת mysql וחיברתי אותה באמצעות odbc לתוכנה שלי כלומר המסד נתונים נמצא בmysql ואני מקבל ממנו נתונים...
המטרה שלי היא שאוכל לגשת מכל מקום בעולם לנתונים באמצעות האינטרנט ולספק ללקוחות מסדי נתונים מגובים ונגישים מכל מקום בעולם,
כמו שיעצו בפורום התקנתי שרת APACHE ו mysql אך עדיין לא הצלחתי להגדיר גישה אליו ממחשב אחר אין לו לא IP ולא שום אפשרות שיתוף שאוכל לגשת אליו,
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי ראשי פרקים (קצת מפורטים) וכן רקע על שרת mysql והאם APACHE הוא הכרחי על מנת לשתף את הנתונים,
נקודה נוספת שרציתי לברר הבנתי שיש צורך לפתוח פורטים בראוטר אבל עדיין לא הבנתי מה המשמעות של זה ולמה זה נצרך.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש לך IP מקומי
אך את נכנס לשרת לא ראית במדריך??
כיצד אתה בודק שהשרת פועל במחשב 127.0.0.1

אז יש לך IP לשרת

למחשב יש IP משלו ברשת

נתב בראוטר את הגישה למחשב המקומי עם פורט מתאים
כולל בחומת אש

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שברגע שאני מנסה ליצור חיבור ODBC ממחשב מרוחק הוא לא נותן לי להתחבר
כי כשאני מקיש את הכתובת של המחשב שעליו השרת במחשב אחר הוא נכנס למנהל הגדרות של השרת ולא ישר למסד נתונים של MYSQL (שזה בעצם מה שאני צריך כדי להכניס למקור נתונים) אז מה הכתובת של שרת הSQL
גם לא כ"כ הבנתי לשרת יש איפי משלו בתוך המחשב המקומי או שיש לו את האיפי של המחשב המקומי אז מה עושה הכתבות של 127.0.0.1

• הוסף לסימניות
לפני מספר רגעים לא הבנת מה פורט
וכנראה שגם לא פתחת אותו

ניתוב בראוטר ע"י פקודת Port Forwarding
לא ביצעת
אז אך בדיוק אתה רוצה להתחבר?

לצערי אין לי כרגע מספיק זמן להסביר
חפש ברשת מדריך על ניתוב ומדריך על פורטים
תלמד את המושגים תראה שיהי הרבה יותר קל

• הוסף לסימניות
זה הענין שכן ביצעתי יש לי ראוטר של D-LINK 2760U נכנסתי לvritual servers והכנסתי את הפורט 3306 (שזהו הפורט של MYSQL) שיהיה פתוח לכתובת המקומית של המחשב עם השרת אבל בפועל לא נראה שמשהו משתנה בגלל זה
תודה מאוד בכל מקרה

• הוסף לסימניות
תפנה לכתובת ה IP של המחשב
במחשב תפנה לשרת

או שתחבר ביו השרת לרשת המקומית וכך יהי לו IP מוחלט משלו ברשת הLAN
וכך תפנה בראוטר ישירות אליו

• הוסף לסימניות
אוקי מקווה שהבנתי נכון אני ינסה

• הוסף לסימניות
טוב אין לי שמץ של מושג איך להפנות את המחשב לשרת
אבל אני רוצה לדעת שהבנתי כמה עובדות נכון
כשאני מכניס בראוטר הפניית פורטים של פורט 80 למחשב עם השרת, ואח"כ אני מכניס בדפדפן את הIP החיצוני של הראוטר (כלומר האיפי שלי ביחס לכל העולם) הוא אמור להציג לי בדיוק את אותו דף שהוא יציג אם אני יכניס את האיפי המקומי של המחשב, למעשה מה שקורה זה ככה ברגע שאני מכניס את הערכים של הפנית הפורטים של פורט 80 הוא כותב לי שממשק הניהול של הנתב זז לפורט 8080 כלומר זה נראה שהוא מאשר את ההפניה ולמעשה כשאני מכניס את הכתובת הוא מביא אותי לממשק הניהול של הנתב ולא לדף שהוא מציג לי במקרה של הכנסת האיפי הפנימי של המחשב המופנה
סליחה שאני מאריך
תודה מראש

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה