דרוש מידע התקנת אגרון

• הוסף לסימניות
שלום רב
יש לי אגרון במחשב רק שאין לי מושג איך מתקינים אותו
זפזפתי קצת באשכולות אחרים אך לא הגעתי לשום מידע מובן
אני מצרף פה תמונה של הקבצים שמופיעים אצלי
אשמח מאוד לעזרתכם
תודה רבה
1736090840347.png

• הוסף לסימניות
אגב האם יש אותו באיזשהו אתר, אפילו בלי להוריד?

• הוסף לסימניות
מה מופיע כשלוחצים על הקובץ VD ?

נראה לי שזה לא עובד בווינדאוס 11, יתכן שזה גם לא עובד בוונדוס 10.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שלום רב
יש לי אגרון במחשב רק שאין לי מושג איך מתקינים אותו
זפזפתי קצת באשכולות אחרים אך לא הגעתי לשום מידע מובן
אני מצרף פה תמונה של הקבצים שמופיעים אצלי
אשמח מאוד לעזרתכם
תודה רבהצפה בקובץ המצורף 1862319
זה לא תוכנה שמתקינים, זה יישום שכל פעם צריך לפתוח.
תפתח את קובץ היישום -VD ואם אתה רוצה אתה יכול להצמיד את זה למסך התחל ולשורת משימות, וכך יהיה קל יותר לפתוח את זה, במקום להיכנס למיקום בכל פעם.

• הוסף לסימניות
תעמוד על השורה שמופיע "יישום" תלחץ על מקש ימני ותבחר הפעל כמנהל מערכת. כל הפעלה מחדש.

• הוסף לסימניות
תעמוד על השורה שמופיע "יישום" תלחץ על מקש ימני ותבחר הפעל כמנהל מערכת. כל הפעלה מחדש.
אין צורך להפעיל כמנהל מערכת.
עובד לי מצוין בלחיצה אחת בלבד.

• הוסף לסימניות
אולי מי שאצלו עובד יעלה לפה את קובץ ההרצה, לא את מאגר הנתונים (כדי לא להסתבך בבעיות חוקיות, וכן 4 ג'יגה...)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה