התקנת אדובי רידר ובכלל

• הוסף לסימניות
אני משתמש הרבה באדובי רידר בעברית
ואני מעוניין להתקין את הגירסה החדשה בגלל כמה שיפורים אבל היא רק באנגלית אז אני מעוניין שישארו שתי התוכנות
אך ברגע שאני מתקין את הגירסא החדשה הישנה נמחקת
יש דרך להשאיר את שניהם?

• הוסף לסימניות
לא נמחק/

• הוסף לסימניות
תנסה לנייד את הרידר בעברית ולהתקין את הרידר החדש

• הוסף לסימניות
אפשר להתקין שני סוגי רידר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2414136:
אפשר להתקין שני סוגי רידר
בדיוק זה מה ששאלתי
איך עושים את זה?
במציאות
ברגע שהתקנתי אדובי אקרובט רידר
נמחק הקודם

• הוסף לסימניות
אפשר להתקין אקרובט,
וגם רידר

ןאם זה אותו דבר לנסות שני מיקומי התקנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;2414152:
אפשר להתקין אקרובט,
וגם רידר

ןאם זה אותו דבר לנסות שני מיקומי התקנה
לאיזה מיקום לשנות?
כששינתי סתם לתיקייה אחרת זה עדיין נמחק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;2414130:
תנסה לנייד את הרידר בעברית ולהתקין את הרידר החדש

הרידר בעברית הוא היעקרי
ניסית לנייד את הרידר באנגלית ולא הצלחתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה