התקנת אופיס על המחשב

• הוסף לסימניות
הורדתי אופיס חינם ממשרד החינוך, הסרתי את הקודם והתקנתי אותו על המחשב
הוא כתב לי שהותקן בהצלחה אבל משום מה אין לי את התוכנותף וגם כשאני מ נסה לפתוח קובץ וורד קיים לדוגמא הוא לא נפתח אלא כותב שאין את האפליקציה הזאת
מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה
תודה

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
הורדתי אופיס חינם ממשרד החינוך, הסרתי את הקודם והתקנתי אותו על המחשב
הוא כתב לי שהותקן בהצלחה אבל משום מה אין לי את התוכנותף וגם כשאני מ נסה לפתוח קובץ וורד קיים לדוגמא הוא לא נפתח אלא כותב שאין את האפליקציה הזאת
מה אפשר לעשות? אשמח לעזרה
תודה
אולי תנסי להוריד שוב
או יש מצב הוא מבקש ממך קוד?
כשזה נפתח וכזה
הגיוני?
או שביכלל לא נפתח?

• הוסף לסימניות
אולי תנסי להוריד שוב
או יש מצב הוא מבקש ממך קוד?
כשזה נפתח וכזה
הגיוני?
או שביכלל לא נפתח?
לא ביקש קוד או משהו
פשוט לא נפתח...
ניסיתי להתקין מחדש זה לא עוזר:(

• הוסף לסימניות
זה אחרי ההתקנה:
1765191069089.png

וזה כשאני מנסה לפתוח קובץ:
1765191120027.png

תודה!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם רכשתם ממשרד החינוך יתכן שתוכלו לקבל תמיכה חינם, נסו לפנות למי שמכר לכם או למייקרוסופט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה