התקנת אינדיזיין

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 1.JPG
    1.JPG
    KB 23.7 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
את הרשיון

• הוסף לסימניות
זה לאחר הורדה בהתקנה עצמה מספר סריאלי

• הוסף לסימניות
במידה והעותק שברשותכם חוקי - אז כאן המקום לפנות לתמיכת Adobe , אמור להיות ברשותכם מספר חוקי.

אם לא - אז לא ......

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י qwerrrewq;2076804:
במידה והעותק שברשותכם חוקי - אז כאן המקום לפנות לתמיכת Adobe , אמור להיות ברשותכם מספר חוקי.

אם לא - אז לא ......

:D:D:D:D:D:D
להאמין לך שאתה לא משתמש עם X-FORCE???

• הוסף לסימניות
אני מחפשת ג"כ הדרכה להתקנת התוכנה. יש מישהו\י שיכול\ה לעזור עם הסבר בבקשה?

• הוסף לסימניות
היכן את נתקעת ואיזו גירסא את מתכוונת להתקין ?

• הוסף לסימניות
גרסה CC 2014 שהוא מבקש סיסמה ומייל. אני רוצה להתקין שזה נסיוני בלי לשלם, אני רק לומדת..

• הוסף לסימניות
כבר היה לך ניסיוני על המחשב?
נרשמת דרך האתר של אדובי?

• הוסף לסימניות
בגירסה נסיונית לא אמורים להגיע למסך הזה.
צריך להוריד מאתר אדובי את הmanager שלהם, וזה בודק בעצמו את כל הפרטים הללו.
אם היה גירסה קודמת על המחשב זה לא מזיק לגירסה נסיונית של גירסת CC.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2125829:
בגירסה נסיונית לא אמורים להגיע למסך הזה.
צריך להוריד מאתר אדובי את הmanager שלהם, וזה בודק בעצמו את כל הפרטים הללו.
אם היה גירסה קודמת על המחשב זה לא מזיק לגירסה נסיונית של גירסת CC.

אפשר בהתקנה עצמה בקובץ הזה לבחור בחלון הראשון "trial" זה נסיוני ל 30 יום

• הוסף לסימניות
התקנתי דרך אדובי את CC ולא הולך לי אני לא מבינה איפה הבעיה...

• הוסף לסימניות
אחרי שמילאתי את הפרטים זה התחיל הורדה וסיים. וזהו, לא יודעת אם הייתי אמורה לעשות משהו או שהיה אמור להמשיך להתקין תתוכנה. זה לא ברור וזה ממש דחוף לי

• הוסף לסימניות
ואם את מחפשת את התוכנה במחשב את לא מוצאת ?
את יכולה לצלם צילום מסך של מנהל ההורדות של ה cc

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה