התקנת אינדי' תומך עיברית

• הוסף לסימניות
מקווה ששואלת בפורום המתאים.
יש לנו מנוי אדובי של גרפיקה, אבל משום מה הותקן אצלי אינדי' לא תומך עיברית
ואני לא רואה באפשרויות של התקנת התוכנות גירסה שתומכת עיברית.

אשמח להדרכה כיצד מתקנת את ההגדרה.

יש לציין שבשאר המחשבים כן הותקן אינדי' תומך עיברית

תודה רבה

• הוסף לסימניות
לגירסה הזאת אין עברית
אבל ירון מ fxp הכין עברית לפוטושופ ואינדיזיין
מצ"ב, מחלצים (סיסמה: ghostE2008) מקליקים ימני והפעל כמנהל ומקבלים הודעה שלתוכנה נוסף עברית.
נכנסים לתוכנה, נכנסים להגדרות (Ctrl+K) בוחרים בממשק (Interface), מתחת ל Text בתפריט UI Language בוחרים בשפה עברית, ומעלים את התוכנה מחדש.
כמובן שאפשר לשנות בכל עת חזרה לאנגלית.

קבצים מצורפים

• Adobe Photoshop CC 2018 Add He.rar
    KB 946.1 · צפיות: 32
  • Adobe InDesign CC Add He.rar
    KB 435.8 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
לגירסה הזאת אין עברית
מצ"ב, מחלצים (סיסמה: ghostE2008) מקליקים ימני והפעל כמנהל ומקבלים הודעה שלתוכנה נוסף עברית.
נכנסים לתוכנה, נכנסים להגדרות (Ctrl+K) בוחרים בממשק (Interface), מתחת ל Text בתפריט UI Language בוחרים בשפה עברית, ומעלים את התוכנה מחדש.

הם מתכוונים לא לממשק עברית

אלא לתומך עברית שמאל וימין

בפרפסנס יש שם שפה צריך לבדוק שזה תומך עברית

• הוסף לסימניות
הם מתכוונים לא לממשק עברית

אלא לתומך עברית שמאל וימין

בפרפסנס יש שם שפה צריך לבדוק שזה תומך עברית

אכן כן.
כיצד אני בודקת ומעדכנת?
צריך להתקין מחדש? ולבדוק בהגדרות? קודם להסיר את האינדיזיין הקיים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם לא מותקן תומך עברית יש להסיר ולהתקין מחדש תומך עברית

• הוסף לסימניות
לגירסה הזאת אין עברית
ב-fxp יש ביקורות מאוד לא טובות על העברית הזה, יש לך נסיון עם זה?

• הוסף לסימניות
צריך להתקין גירסת ME
רק אז ניתן לכתוב בעברית מימין לשמאל.

בהצלחה!

תודה.

אני דווקא מודעת לזה.
אבל בתוך האתר אני לא רואה אפשרות של me

כיצד אני מגיעה לזה? (אני קודם מסירה את ההתקנה? וז איך אדע שמותקן לי me?)

• הוסף לסימניות
התשובה פה:
https://forums.adobe.com/thread/2318233

uninstall_reinstall-Arabic-InDesign.gif

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה