כללי התקנת אקרובט פרו - איזה גירסה מומלצת?

• הוסף לסימניות
יש לי את פוטושופ אילוס ואינדי בגירסת CS6.
אני רוצה להתקין עכשיו אקרובט פרו.

למישהו יש מושג איזה גירסה אני צריך להתקין?

• הוסף לסימניות
אם אתה רוצה בעברית אז יש רק עד גירסת 10
אם טוב לך גם אנגלית אז למה לא ללכת על הכי חדש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1711673:
אם אתה רוצה בעברית אז יש רק עד גירסת 10 עם טוב לך גם אנגלית אז למה לא ללכת על הכי חדש?

אני יודע שבתוכנות הנ"ל יש בעיה להתקין לא גרסאות שונות במקביל, או אנגלית מקביל לעברית ביחד.

השאלה היא אם יש איזשהם תאימות בין הגרסאות, או שזה לא כמו הקשר בין פוטושופ לאילוס?!

• הוסף לסימניות
אני משתמש ב 10 עברית ושלל גירסאות באינדיזיין ופוטושופ ואילוסטרטור ולא נתקלתי בבעיות תאימות. אין קשר ישיר בין התוכנות, גם כשעושים ''המר ל PDF'' אקרובט פותח את תוכנת המקור ומדפיס דרכה גם אם זה גירסה מתקדמת יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1711718:
אני משתמש ב 10 עברית ושלל גירסאות באינדיזיין ופוטושופ ואילוסטרטור ולא נתקלתי בבעיות תאימות. אין קשר ישיר בין התוכנות, גם כשעושים ''המר ל PDF'' אקרובט פותח את תוכנת המקור ומדפיס דרכה גם אם זה גירסה מתקדמת יותר

תודה

אצלך האקרובט בעברית, ושאר התכונות באנגלית, או שהכל בעברית?

• הוסף לסימניות
תודה avram

האם יש משהו מועיל בגירסה הכי מתקדמת באנגלית, ששוה בשביל זה לוותר על גירסה 10 בעברית?

• הוסף לסימניות
הגירסה האחרונה (DC) משוכללת ביותר, אך קורסת וקורסת וקורסת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1712104:
הגירסה האחרונה (DC) משוכללת ביותר, אך קורסת וקורסת וקורסת.

:cool:
יש לי את זה ולא קרס לי אף פעם.
אגב "ונתו10" יצא עדכון אולי אתה צריך להתקין את זה. קישור ישיר להורדת העדכון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1712444:
:cool:
יש לי את זה ולא קרס לי אף פעם.
אגב "ונתו10" יצא עדכון אולי אתה צריך להתקין את זה. קישור ישיר להורדת העדכון
אני מנוי שלהם, אז אני מאמין שהם מתקינים את זה אוטומטית.
בכל מקרה, לא יודע מה אתה עושה באקרובט, אך אני משתמש כבד של התוכנה.
והקריסות - כואבות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה