לבטל תזמון של dfrgנכתב ע"י rubi;2405395:א. האם יש איזה הגדרות חשובות קודם התקנת מערכת הפעלה?
ב. האם השימוש בו שונה מהרגיל, כלומר נאמר לי ע"י מאן דהו שאסור להפעיל עליו תוכנות מיטוב ומחיקות למיניהם, יש בזה משהו? ואם כן, אז מה עושים לכל הקבצים הזמניים?
תודה.
אפשר יותר פירוט?נכתב ע"י עשרים ושתים;2405670:לבטל תזמון של dfrg
נכתב ע"י rubi;2405676:אפשר יותר פירוט?
אני לא לגמרי לא מבין בענין,
התקנתי כבר בעבר ברגיל מספר פעמים.
אין לי אופציה כזו ב BIOS לשנות את זה.נכתב ע"י bris;2405580:א-ב : מערכות הפעלה מודרניות (8.1 ומעלה , ובמידה פחותה גם WIN7) עושות הכל אוטומטי.
רק תוודא ש הוא מחובר ליציאת SATA3 (במידה וזה SSD מהיר אחרת זה לא ממש משנה) ושהבקר של הדיסק נמצא על AHCI (או RAID אם זה רלוונטי)
תודה. התקנתי אתמול בלילה.נכתב ע"י פרסומון;2406980:התקנה רגילה. כמו בדיסק קשיח רגיל.
איפה הסתבכת?
ההגדרות בביוס בסדר.
דרייבר כרטיס מסך.נכתב ע"י rubi;2407559:תודה לכולם
התקנתי הכל
אבל לאן נעלם הכפתור מצב שינה, קודם היה לי את זה [ווינדוס 10]
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים