עזרה התקנת וואצאפ במחשב - ללא טלפון

• הוסף לסימניות
התקנתי וואצאפ על המשה ע"י וואצאפ ווב בתוכנת נוקס
אך משלב ההתקנה אני לא מצליח להתקדם!
ע"מ להתחיל התכתבות/ הצטרפו תלקבוצה הוא דורש אנשי קשר/ קישור לדוא"ל ואת שניהם אין לי!!!
איך אני מתקדמת אני חייבת את זה דחוף!!!!!!!!!!

ניסיתי כבר ע"י הוספת אנשי קשר בתפריט הראשי של הנוקס אך זה לא עזר!
לא אכפת לי אפילו בתשלום מישהו שיכול לסדר לי את זה במהירות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
‏‏1.PNG

2.PNG

3.PNG

• הוסף לסימניות
תעשו שלב אחרי שלב לפי מה שהעלתי
וכך כשתפתחו את web.whatsapp.com יופיעו לכם אנשי הקשר שהגדרתם בנוקס
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עשיתי כמו שמופיע שלב אחרי שלב וזה מה שעולה לי....
מה עכשיו?
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
איזה סינון יש פה באמת לאלו שיש להם וואטספ?

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליח לפתוח תמונות וסרטונים בוואצפ?
האם נטפרי חוסמים תמונות וסרטונים בוואצפ?

• הוסף לסימניות
רק לאלו שנמצאים בתוך קהילה בנטפרי
ובאישור מיוחד של מנהל הקהילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה