התקנת ווינדוס מדיסק און קי, איך?

• הוסף לסימניות
אשמח מי שיודע מה אני צריך לעשות כדי להתקין / תיקון ווינדוס מדיסק און קי או תיקייה מקומית בכונן במחשב?
תודה רבה

• הוסף לסימניות
להגדיר בוט בביוס שיעלה מערכת מכונן אחר

• הוסף לסימניות
יש לך און קי booable עם ווינדוס?

• הוסף לסימניות
אתה צריך קובץ תמונה של התקנת ווינדוס.
"לצרוב" את קובץ התמונה על זיכרון נייד בצורה שתוכל לעלות בהפעלת המחשב.
להגדיר ב Bios שיעלה מהדיסק און קי.
זה בכללית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיילה;2103445:
להגדיר בוט בביוס שיעלה מערכת מכונן אחר
איך אני מגדיר את זה?
נכתב ע"י פרסומון;2103532:
יש לך און קי booable עם ווינדוס?
יש לי את הקבצים על ארדיסק חיצוני, ויש לי דיסק און קי ריק, איך/מה אני צריך להגדיר בדיסק און קי כדי שיתאים לפעולה הזו?
נכתב ע"י qwerrrewq;2103570:
אתה צריך קובץ תמונה של התקנת ווינדוס.
"לצרוב" את קובץ התמונה על זיכרון נייד בצורה שתוכל לעלות בהפעלת המחשב.
להגדיר ב Bios שיעלה מהדיסק און קי.
זה בכללית.
הקובץ של ההתקנה הוא כאילו דיסק מוכן לצריבה, באיזו צורה אני צריך להעתיק אותו לדיסק און קי? ומה אני מגדיר בBios?
(יש כבר ווינדוס על המחשב, אני מעוניין לעשות לו כאילו שידרוג/תיקון. אם היה לי אותו על דיסק, הוא נותן אופציה כזו כשאני מעלה את הדיסק בווינדוס, הוא מתחיל את הפעולה בווינדוס, ואח"כ הוא עושה הפעלה מחדש וממשיך להפעיל אוטומטית מהדיסק. השאלה שלי איך עושים את זה מהדיסק און קי.)
תודה לכל העוזרים והמסייעים

• הוסף לסימניות
הגדרה ב BIOS - כל לוח אם זה שונה.
השתמש בתוכנת RUFUS - העלתי אותה לכאן פעם כדי לצרוב את זה לדיסק און קי את ההתקנה, אם הכל מוגדר בBIOS זה יהיה כאילו הכנסת דיסק.

• הוסף לסימניות
יש גם הרבה סרטונים ברשת המסבירים כיצד לעשות זאת.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה