התקנת ווינדוס 10

• הוסף לסימניות
מספר שאלות שאולי חלקן נשאלו אבל לא מצאתי תשובות ברורות...

1. אם יש לי ווינדוס 7 ואני מתקין 10 זה מוחק את כל התוכנות שמותקנות לי על המחשב או שזה משדרג את המערכת ומשאיר את כל השאר כרגיל?
2. הבנתי שבהתחלה יכול להיות שיהיו כל מיני באגים ולכן לא מומלץ להתקין... אם בכל זאת אני מתקין האם בעוד חצי שנה בערך כאשר יתוקנו הבאגים העניין יסתדר גם אצלי בעזרת עדכונים?
3. הבנתי שיכול להיות שהסיבה שלא מופיע לי אפשרת אוטומטית בסרגל כלים לשידרוג זה בגלל שלא התקנתי עדכונים. בעיקרון האפשרות של העדכונים פעילה אצלי ואעפ"כ לא מופיעה אצלי האפשרות... יכול להיות שאני צריך להתקין גם את העדכונים האופציונליים ב windows up date שאותם הוא מגדיר כעדכונים פחות חשובים ולכן הוא לא מתקין אותם אוטומטית?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
בס"ד
1.משנה איך שאתה מתקין אם אתה מתקין דרך שידרוג זה לא אמור למחוק שום דבר אבל תמיד טוב לעשות תמונת דיסק מהמערכת הפעלה לפני שמשדרגים (וגם תמיד אפשר להתקין בחזרה כל תוכנה)
2. כן למה לא?
בהצלחה
(על השאלה השלישי איני יודע התשובה)

• הוסף לסימניות
זה אמור להוריד בפועל את השדרוג ,או רק למי שאין את האפשרות לשדרג, שיהיה לו את האפשרות.

• הוסף לסימניות
רק למי שאין אפשרות.
ומתוך זה מורידים.

• הוסף לסימניות
הוא משדרג לעברית, אם המערכת הנוכחית היא בעברית.
(לא אנגלית שהפכו לעברית).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1723383:
הוא משדרג לעברית, אם המערכת הנוכחית היא בעברית.
(לא אנגלית שהפכו לעברית).

הוא מסתדר עם תוכנת חסימה של נתיב?

• הוסף לסימניות
הם כותבים שיש אפשרות לחזור לווינדוס הקודם שהיה למשתמש, באם לא מרוצים מ-10.

השאלה שלי היא עד כמה זה פשוט? איך עושים את זה בדיוק?

אשמח לתשובה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לב ים;1727521:
הם כותבים שיש אפשרות לחזור לווינדוס הקודם שהיה למשתמש, באם לא מרוצים מ-10.

השאלה שלי היא עד כמה זה פשוט? איך עושים את זה בדיוק?

אשמח לתשובה.

הגדרות-עדכונים ואבטחה - שיחזור.
אני לא בטוח איך בדיוק זה חוזר , מה יקרה לקבצים ותוכנות ששמנו בינתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1722332:
1. שדרוג לא מוחק כלום, אפילו לא הגדרות אינטרנט!!!
2. כן.
3. תוריד את הקובץ הבא:
http://www.jumbomail.co.il/Downloads.aspx?sid=616C437A5379486142486B3D

המשך לפי ההוראות שבקובץ המצורף.

פרסומון, מה זה הקובץ שהבאת? הוא אמור להוריד את העדכון?
פעלתי על פי ההוראות ומה שנכתב לי זה שחסרים לי שני עדכונים במחשב שבגללם לא מופיע לי האייקון של ווינדוס 10, מאיפה בדיוק אני מוריד את שני העדכונים האלה?

• הוסף לסימניות
התחל> בשורה מעל ההתחל תכתוב 'בדוק אם קיימים עדכונים'.
ותמשיך משם.

• הוסף לסימניות
שדרגתי כרגע לווינדוס 10 וראיתי שזה לא שמר לי את המועדפים בדפדפן כרום...? ככה זה אמור להיות? יש אפשרות לשחזר?

• הוסף לסימניות
סתם מיהרתי
הפעלה מחדש של המחשב פעלה כמו קסם.
הכל שב אלי :)
תודה

• הוסף לסימניות
שידרגתי חזרה לוינדוס 7 והוא מחק לי את כל התוכנות המותקנות...
גם האקספלורר לא מתחבר לי.
יש תקנה, או שצריך להעביר לטכנאי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה