רשתות התקנת וויפי במחשב נייד

• הוסף לסימניות
מוזר.
תנסה לחזור לMain.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 20240125_124853.jpg
    20240125_124853.jpg
    2.2 MB · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
יש לעשות עדכוני windows. מצוי שרכיבים מפסיקים לתפקד כדי לעשות עדכוני windows?
אם לא יסתדר, נגדיל ראש ונסיע.
@אברהם בלוך - לפחות 150 ש"ח.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@ראש ענק תפנה לטכנאי מחשבים יותר מזה אני לא יכול לעזור מרחוק.
איך שזה נראה (מרחוק) הכל בסדר רק מקרוב (על המחשב) אפשר לדעת מה לא בסדר
(הייתי יכול לנסות להעלות לך מדריכים מפורטים ותוכנות (שאולי היית מסתדר איתם ואולי היו עוזרים) אבל מצטער אין לי זמן לזה ודקה מקרוב = עשר שעות מרחוק)

• הוסף לסימניות
@ראש ענק תפנה לטכנאי מחשבים יותר מזה אני לא יכול לעזור מרחוק.
איך שזה נראה (מרחוק) הכל בסדר רק מקרוב (על המחשב) אפשר לדעת מה לא בסדר
(הייתי יכול לנסות להעלות לך מדריכים מפורטים ותוכנות (שאולי היית מסתדר איתם ואולי היו עוזרים) אבל מצטער אין לי זמן לזה ודקה מקרוב = עשר שעות מרחוק)
תודה רבה
מעריך מאוד את העזרה עד עכשיו.

• הוסף לסימניות
אין שום קשר לעדכונים בוודאות
צפית זאת ברוח הקודש?

איך עושים את זה?
הגדרות > עדכון ואבטחה.
אם אין עדכונים על הכוונת, לבדוק אם יש עדכונים פוטנציאליים.
אגב, אם זה דל, אם עדכונים לא יעזור, אתן הכוונה לכיוון נוסף.

• הוסף לסימניות
הוא התחבר למחשב שלו/ה בשליטה מרחוק, ועל סמך זה הוא כתב.
א"כ, אסמוך על המומחיות שלו שעשה את כל הבדיקות האפשריות מרחוק.
דקה מקרוב = עשר שעות מרחוק
צודק, זה לא ניצול יעיל של הזמן והכוחות, לכן לא ממליץ ללחוץ לעשות בדרך הזו.

• הוסף לסימניות
הערכה שלי, שהמחשב קיבל מכה קלה, והוייפי התנתק מהחיבור שלו.
(החיבורים בפנים מאד עדינים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה