התקנת וינדוס 7

• הוסף לסימניות
האם כדי להתקין וינדוס 7 אני צריכה להסיר את הוינדוס הקודם, או שאפשר להתקין על גבי?
פשוט יש לי המון תוכנות מותקנות וחבל לי לפרמט ולהתחיל מחדש.

ועוד שאלה - הסרתי אינדיזיין ישן, ומאז אני לא יכולה לפתוח קבצי אינדיזיין בלחיצה כפולה. כאילו שהוא לא מזהה את קובץ ההפעלה של אינדיזיין למרות שה CS4 מותקן לו.
ניסיתי דרך מאפיינים להגדיר לו תוכנה וגם בפתיחה באמצעות, אבל זה לא עובד.
יש למישהו רעיון מה עוד ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
לגבי המערכת שווה כל שניה לעבור לווינדוס 7
במיוחד אם את בעלת CS5 (אם כבר אז כבר)
אפשר לשדרג אבל זה ממש לא מומלץ לדעתי

בקשר לאינדיזיין לא ממש הבנתי איזה גרסה הסרת?
היה לך גרסה קודמת שהסרת והתקנת גרסה חדשה שהיא לא עובדת?
במידה וכן אז צריך להסיר כל דבר שקשור לCS הישן ורק אז להתקין את הגרסה החדשה אחרת יש בעיות מהסוג הזה

• הוסף לסימניות
היתה לי גרסת CS3 שהצטרכתי למשלוח קבצים בפורמט זה ללקוח. גם התקנתי CS4 בלי להסיר את ה CS3.
באיזה שהוא שלב נגמר לי המקום בדיסק והסרתי את ה CS3 שכבר לא השתמשתי בה.
ואז התחילו כל הבעיות.
לא בא לי להתקין מחדש את ה CS4

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה.
האם יש אפשרות ואולי אפילו כדאי להתקין דיסק קשיח חדש, ועליו להתקין את ה CS5 עם וינדוס 7 ולהגדירו אחר כך כ- דיסק ראשי?
כי אני חוששת מאד להתקע זמנית בלי מחשב ובלי תוכנות, ושאולי יש תוכנות שלא יעבדו לי אחר כך

• הוסף לסימניות
יש אפשרות כזאת
אבל במקום זה אפשר פשוט לעשות גיבוי לכל מערכת שלך ובמידה ולא יהיה אפשרות להתקין את המערכת החדשה (לא שנראה לי שיש סיבה אבל בכל נגיד ו..) תמיד יהיה אפשר לחזור אחורה למערכת הישנה בלי בעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה