התקנת וינדוס 8 לצד וינדוס 7

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב הנייח שני דיסקים, אחד SSD ואחד רגיל
ב SSD מותקן וינדוס 7
איך אני יכול להתקין בדיסק השני וינדוס 8 ושלא תהיינה הפרעות בין שתי המערכות, וגם שבהדלקת המחשב אוכל לבחור איזו מערכת תעלה.

תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
תתקין רגיל.
יהיה לך יותר קל להתקין 7 ואח"כ 8.

• הוסף לסימניות
7 כבר מותקן,
השאלה אם צריך לשנות משהו בביוס, הגדרות בוט או משהו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם תתקין עכשיו 8 הוא יחליף את ה BOOTLOADER של ה 7 בזה שלו (הוא גרפי ותומך ב EFI ובהצפנה וכו וכו)
שזה אומר שאם משום מה לא יהיה לך את ה8 , כמו למשל אם תוציא את הדיסק של ה8 או שהוא יתקלקל WHATEVER לא תוכל כנראה לאתחל גם ל 7, בלי לעשות לו תיקון אתחול בכל אופן (וגם אז לא תמיד זה עובד).

עוד אופציה זה לנתק פיזית את הSSD ואז להתקין את וינדוס 8 על הדיסק השני בתור דיסק יחיד ואז תוכל לבחור לפי התפריט של הביוס מאיזה דיסק לאתחל , בשיטה הזאת אין שום סיכונים אבל קצת יותר מורכב האתחול .

• הוסף לסימניות
לפני שפתחתי את האשכול - זה מה שעשיתי, אבל זה לא הצליח...

כלומר: פתחתי את המארז וניתקתי את ה SSD, התקנתי על הדיסק הרגיל את וינדוס 8 והוא הותקן בהצלחה כמובן, אבל אז חיברתי בחזרה את ה SSD וכשהדלקתי את המחשב וניסיתי בביוס להעלות את ה SSD הוא לא עלה מיד אלא התחיל לבדוק קבצים, אתה בטח מכיר את המסך השחור הזה עם אותיות לבנות ושהוא כותב שם שהוא בודק קבצים ומאבחן את הכונן.

לאחר שהוא סיים את הבדיקה וינדוס 7 עלה כרגיל, אבל אחר כך כיביתי והדלקתי ובביוס העלתי את הדיסק הרגיל עם וינדוס 8 ובפעם הראשונה המחשב פשוט נכבה, בפעם השניה וינדוס 8 עלה יפה, אבל אז כשבאתי לחזור לוינדוס 7 שוב המסך הנ"ל של בדיקת כונן.
בסוף העלתי את 7 ועשיתי אתחול לכונן הרגיל ובזה מחקתי את ההתקנה של 8

כעת מה עושים שאחד לא יפריע לשני אלא כל אחד ישכון לו בדיסק משלו?
[הביוס שלי של גיגבייט אם זה משנה]

• הוסף לסימניות
יכול להיות כמה הסברים , אני כבר הולך לישון זה ממש לא השעות שלי , אבל תנסה בביוס לדאוג שהאתחול יהיה רק CSM או LEGACY ולא EFI

• הוסף לסימניות
למה לא להשתמש בVMPLIER
אני משתמש גם בשני מערכות הפעלה יחד על מחשב אחד

• הוסף לסימניות
יכול להיות כמה הסברים , אני כבר הולך לישון זה ממש לא השעות שלי , אבל תנסה בביוס לדאוג שהאתחול יהיה רק CSM או LEGACY ולא EFI
טוב תודה, נדבר מחר...
לילה טוב.

למה לא להשתמש בVMPLIER
אני משתמש גם בשני מערכות הפעלה יחד על מחשב אחד
השתמשתי פעם בגירסה 6 של VM, אבל כעת אני רוצה להתקין וינדוס 8 64 ביט זה יעבוד?

• הוסף לסימניות
VMWARE גירסה 10 ומעלה עובד מצויין עם 8.

• הוסף לסימניות
לאיזו התקנה בדיוק אתה מתכוון?
כאן מצאתי רק עד גירסה 6

• הוסף לסימניות
אין בכלל מה להשוות את הPLAYER ל WS, ויש גם TRIAL

• הוסף לסימניות
ה TRIAL מוגבל בזמן ?

• הוסף לסימניות
אם כבר מדברים על vmware למה לא להשתמש בhyper-v שמגיע ביחד עם ה win8

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1361953:
זה לא חינמי, אבל עד כמה שאני זוכר הVMPLAYER בגירסה האחרונה תומך כבר ב-8 64.
אכן כן בדקתי ועובד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1362266:
אם כבר מדברים על vmware למה לא להשתמש בhyper-v שמגיע ביחד עם ה win8

זה כמו ההבדל בין תוכנת הגיבוי שמגיעה עם הוינדוס ל ACRONIS וכדו'

אפילו ברמת השרתים ה VSPHERE הרבה יותר טובה מה HYPER-V

נ.ב. עיין כאן בטבלה

לא כל מה שהם כותבים מדוייק אבל חלק ודאי
http://www.vmware.com/why-choose-vmware/robust/robust-foundation.html

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה