התקנת חשבשבת במחשב נייד

• הוסף לסימניות
נשאלתי, ואני מחפשת תשובה.
אם מישהו יכול לעזור נשמח מאד! תזכו למצוות:

"אני מחפש להתקין את תוכנת הנהלת חשבונות חשבשבת הישנה (DOS) שיש לי במחשב הנייח שתעבוד על המחשב הנייד.
להתקין מערכת הפעלה DOS על המחשב הנייד, זה לא הבעיה.
הבעיה היא שכדי לקלוט פקודות הנהלת חשבונות, התוכנה דורשת כונן A עם דיסק קטן לגיבוי (מישהו זוכר?) וזה לא קיים היום במחשבים החדשים.
מי יכול לעזור לי בזה ?
תודה מראש"

ע"כ ציטוט.
אולי מישהו יכול לעזור?
לדעתי יכולות להיות שתי אפשריות: (למרות שאומרים שתמיד שיש שתי אפשריות יש גם אפשרות שלישית..)
א. התקן לתקליטונים-כונן A שמתחבר ל usb או כל יציאה אחרת הקיימת במחשבים הניידים החדשים.
ב. משהו בתוכנת החשבשבת הישנה שיכול לשנות אותה שלא תזדקק לכונן.
תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bris;1394997:
אני הייתי משתמש שנים בכונן פלופי וירטואלי ,

http://sourceforge.net/projects/vfd/

כלומר?
הוא משמש כמו כונן A?
מי יכול להגדיר את זה?- טכנאי? או כ"א?
ותודה על התשובה והקישור.
אני לא רואה כרגע מה יש בו ומה עושים, כי האתר הזה חסום לי.

• הוסף לסימניות
למה לא לשנות אות כונן לA כמו בתמונה המצורפת?

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 353.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1395042:
למה לא לשנות אות כונן לA כמו בתמונה המצורפת?

תוכנות דוס נקיות לא יודעות להבין קישורים סימבוליים , הם צריכות כונן פלופי אמיתי (או כמעט אמיתי כמו ה VFD הנל).

ככה זכור לי , לא יצא לי לעבוד עם הדינוזאור הזה כבר הרבה זמן.

• הוסף לסימניות
אוקיי, אני לא כ"כ מכיר את התוכנה איך היא עובדת בפועל.

• הוסף לסימניות
העברתי את התשובות לבעל השאלה. ונראה מה הוא יכול לעשות.
רק בקשר למה שיש בקישור-טכנאי צריך לשבת על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sara100;1395125:
העברתי את התשובות לבעל השאלה. ונראה מה הוא יכול לעשות.
רק בקשר למה שיש בקישור-טכנאי צריך לשבת על זה?
לא.

• הוסף לסימניות
זה ממש פשוט , אם אין לך שום נסיון , תשלמי כמה שקלים לאיזה טכנאי שיעשה לך מרחוק זה לא מסובך .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה