התקנת כרטיס קול

• הוסף לסימניות
הסרתי כנראה בטעות את כרטיס קול.
יש לי את הכרטיס קול הבא:
Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1]

הבעיה שאני לא מוצאת באתר של אינטל היכן מורידים דרייברים.
יש מישהו שיכול להביא לי קישור להורדה?
או דרך אחרת להתקין.

תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
תקשיבו, אני בבעיה...
הסרתי את זה במחשב של ההורים, בטעות.
עכשוי אני צריכה ללכת עוד כמה שעות, ולא מצליחה לסדר את זה.
ואני לא רוצה להשאיר אותם בלי קול עד לפעם הבאה שאגיע...
מצאנו את הדיסק של הלוח אם, אבל משום מה כל פעם נכשלת לי ההתקנה.
אם יש מישהו שיכול לסיע, אודה לו מאוד...

• הוסף לסימניות
כנסי למנהל ההתקנים ותעשי סריקה לגילוי חומרה ותנסי התקנה אוטומטית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1339756:
כנסי למנהל ההתקנים ותעשי סריקה לגילוי חומרה ותנסי התקנה אוטומטית
תודה!
ניסתי כמה פעמים, לא מזהה...

• הוסף לסימניות
תעשי הדלקה מחדש. המחשב מזהה ומתקין דרייבר בסיסי של הוינדוס וזה יעבוד, לפחות עד שתתקינו את הדרייבר המקורי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;1339765:
תעשי הדלקה מחדש. המחשב מזהה ומתקין דרייבר בסיסי של הוינדוס וזה יעבוד, לפחות עד שתתקינו את הדרייבר המקורי.

אבל כיבתי והדלקתי עשרות פעמים!

• הוסף לסימניות
אז כנראה שלא הסרתם לגמרי תכנסו למנהל ההתקנים ותסירו את הדרייבר של כרטיס הקול ואז כאשר תבצעו הדלקה מחדש ווינדוס יגלה שחסר לו את ההתקן ויתקין אותו.
אם אתם מסתבכים צרו איתי קשר אני אעשה לכם את זה בשליטה מרחוק.

• הוסף לסימניות
אלפי תודות!
אשמח אם תוכל להשתלט על המחשב... אני ממש הסתבכתי פה...

• הוסף לסימניות
באם את עדיין מסובכת
תעשי חיפוש בגוגל כך "דרייבר שמע לווינדוס 7"
יביא לך הורדות באנגלית שיעשו את העבודה מצוין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה