התקנת מדפסת במערכת הפעלה משודרגת

• הוסף לסימניות
שידרגתי מערכת הפעלה ועלי להתקין את המדפסת מחדש.
דיסק ההתקנה מתאים לויסטה ולXP זכרונן לברכה.
מאיפה מביאים תכנת התקנה מעודכנת?
המדפסת שלי- HP-C4400.

תודות!!

• הוסף לסימניות
וואו, תודות!!!!
איזו זריזות.
חסום לי, זה אתר של HP או מה?

• הוסף לסימניות
רבותי, האם יש מישהו שמוכן להעלות מהקישור הזה את ההתקנה עבור ווינדוס 7? אני חסומה.
תזכו למצוות!!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1126224:
רבותי, האם יש מישהו שמוכן להעלות מהקישור הזה את ההתקנה עבור ווינדוס 7? אני חסומה.
תזכו למצוות!!

בכיף אני יעשה את זה.

אבל זה קובץ של מעל 200MB, אני מוריד עכשיו ואעלה לג'מבו..
אבל זה יקח קצת זמן.

• הוסף לסימניות
מה המייל שלך?

• הוסף לסימניות
התקנתי. יישר כוח!!
למבינים- איפה נמצאות התקיות שהוא מתקין? בעבר כשהתקנתי דרך דיסק ההתקנה הוא נתן קיצורי דרך על שולחן העבודה של תכנת סריקה וכו'. איפה אפשר למצוא את זה כעת? חפרתי קצת ואין...

שוב תודות!!

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
אולי בכל אופן???
אשמח אם מישה ויודע היכן ממוקמות התיקיות שההתקנה של המדפסת מורידה. וכן- האם מדפסת שהיא גם סורק, האם ההתקנה שלה מביאה גם את תכנת הסריקה או שצריך להתקין בנפרד??

• הוסף לסימניות
אתה לוחץ על כפתור ההתחל ושם יש מדפסות
תבחר את המדפסת שלך הוא יביא לך את האפשרויות של סריקה וכו'

לHP יש שירות לקוחות טוב ויעיל 1700503048

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה