כללי התקנת מדפסת pdf

• הוסף לסימניות
אני לא נמצאת עכשיו בבית, ואני צריכה לסגור מסמכים ל pdf. איך אני יכולה להתקין את המדפסת?

• הוסף לסימניות
איפה? אני לא מוצאת.
אשמח לקישור (אבל אני אתרוגית)

• הוסף לסימניות
כך עשיתי לפני שפניתי לפה, וכל הקישורים חסומים לי. אחד היה פתוח - ולא בדיוק הסתדרתי איתו...

• הוסף לסימניות
כמה דקות

• הוסף לסימניות
מדפסת PDF

מוסיף מדפסת PDF לרשימת המדפסות בכל קובץ
בהצלחה

קבצים מצורפים

• יצירת PDF.rar
    4 MB · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
תודה רבה!
אבל למה זה לא הולך לי?

מרגישה סנילית...

• הוסף לסימניות
מה לא הולך?

• הוסף לסימניות
אני מתקינה - אבל תכלס' לא רואים אותה בין המדפסות.
(מתקינה אצלי = לוחצת על אישור ו-OK על מה שהעלת)
תודה

• הוסף לסימניות
אני ישלח לך עוד סוג באותו סגנון. כמה דקות

• הוסף לסימניות
תנסי את זה

אז ככה

מצורף קובץ תוכנה מקובץ בRAR. תחלצי את זה ותתקיני ואז תורידי את כל הסימונים של נענע הורדות ואז זה יתחיל להוריד לך למחשב ישר את התוכנה, כשזה יגמור להוריד (2 דקות) ההתקנה תיפתח מעצמה ואז תתקיני.

תגידי אם זה בסדר

קבצים מצורפים

• setup34743.rar
    KB 537.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
עזר?

• הוסף לסימניות
לא בדיוק.
אני ינסה יותר מאוחר שוב, בישוב הדעת.

יש לך מושג אולי, איפה יכולה להיות הבעיה? מה אני עושה לא נכון?

• הוסף לסימניות
- הפעלת מחדש את המחשב? לפעמים גם זה יכול לעזור.
- אם זה WIN 7 תנסי להפעיל שוב את הקובץ הראשון שהעלתי, תלחצי עליו קליק ימני ואז הפעל כמנהל.
- אם זה מוורד את יכולה להתקין את התוסף של מיקרוסופט שמיועד ליצוא לPDF ואז ב"שמירה בשם" יש לך אפשרות שנקראת "PDF או XPS", הורדה כאן http://www.box.net/shared/6j2ac59d52

יותר מזה אין לי רעיונות לפתרון.
בכל מקרה אם לא עזר נחפש משהו

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י arye770;610603:
- הפעלת מחדש את המחשב? לפעמים גם זה יכול לעזור.
כן, ולא עזר.
- אם זה WIN 7 תנסי להפעיל שוב את הקובץ הראשון שהעלתי, תלחצי עליו קליק ימני ואז הפעל כמנהל.
כנ"ל
- אם זה מוורד את יכולה להתקין את התוסף של מיקרוסופט שמיועד ליצוא לPDF ואז ב"שמירה בשם" יש לך אפשרות שנקראת "PDF או XPS", הורדה כאן http://www.box.net/shared/6j2ac59d52
זה לא מוורד. אני צריכה לסגור מיסמכים מ'ריווחית' - תוכנה לניהול עסק
יותר מזה אין לי רעיונות לפתרון.
בכל מקרה אם לא עזר נחפש משהו

בהצלחה
תודה רבה על הרצון!
אין מילים!

• הוסף לסימניות
ניסיתי שוב, ושמתי לב לתופעה משונה, כל פעם שאני מנסה להתקין - המחשב מראה לי כאילו חיברתי נגן של סאנדיסק (4 ג'יגה ו-2 ג'יגה) כשבפועל אין שום נגן באזור המחשב וגם לא היה בימים האחרוננים.
את המדפסת - הוא לא מתקין.

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד,
יכול להיות שיש פתרון, אני לא מכיר (אולי מישהו פה כן?)
מה שכן, אולי משהו השתנה בהגדרות וכו' בימים האחרונים? אני הייתי משחזר מערכת יומיים אחורה ומנסה שוב להתקין, אבל בכל זאת אני יברר בהמשך היום על הנושא. (זה מעניין אותי הסיפור הזה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה