התקנת מחשב חדש לסטודנט - אלו תוכנות מומלצות להתקנה?

• הוסף לסימניות
אני מתקינה כעת ווינדוס 7,
חוץ מאופיס, ווינראר, תזכירו לי מה עוד חשוב וכדאי שיהיה לו
ואם אפשר גם לינקים להורדה - אדרבה

אלפי תודות לכל המסייעים!

• הוסף לסימניות
אין לי לינקים,
אבל סי קליינר פעם בכמה זמן, חשוב מאד
אנטי וירוס עדיף נוד (בתשלום)
בחינם יש אווירה (אנגלית), אווסט (עברית).
אדובי רידר/פוקסיט לPDF.

• הוסף לסימניות
פורמט פקטורי - מאוד יעיל

• הוסף לסימניות
נגן vlc
במקום WinRar להתקין 7Zip
אופיס
firefox / chrome

• הוסף לסימניות
יש דברים בחבילה של התוספות לוינדוס7 שיועיל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1728801:

איזה השקעה, חוסך זמן יקר. אלפי תודות!!

• הוסף לסימניות
ההתקנה החינמית של אווסט מספיק מוגנת?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודת מחשבה;1728892:
כי הוא קוד פתוח ולא מטריד אותך עם רישיון
הוא מהיר יותר בכיווץ וחילוץ ותומך ביותר פורמטים של אריכיונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1728958:
כי הוא קוד פתוח ולא מטריד אותך עם רישיון
הוא מהיר יותר בכיווץ וחילוץ ותומך ביותר פורמטים של אריכיונים.
אני עדיין אוהב את ווינראר, הוא מעוצב חלק יותר, עובד כמו שצריך, וסך הכל צריך לאשר את התזכורת שהתוכנה ללא רשיון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1729025:
אני עדיין אוהב את ווינראר, הוא מעוצב חלק יותר, עובד כמו שצריך, וסך הכל צריך לאשר את התזכורת שהתוכנה ללא רשיון.

או לעשות לה ודלי"ם אבל זה אצל הרב גוגל לא אצל הרב חיים פה:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דודכהן;1729033:
או לעשות לה ודלי"ם אבל זה אצל הרב גוגל לא אצל הרב חיים פה:)
זה כל כך ללא צורך ככה שזה סתם מרגיש לי כמו גנב בשביל הכיף:eek::eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1729025:

יש אפשרות לעדכן את זה אחת ולתמיד?
זה ממש חופר כל הזמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י up;1729205:
יש אפשרות לעדכן את זה אחת ולתמיד?
זה ממש חופר כל הזמן

יש ברשת הרבה גירסאות פרוצות שמסתובבות, מעתיקים ממחשב שזה מותקן עליו ( או ממישהו שרכש רישיון כדין) את הקובץ עם השם משהו כמו key או license נראה לי שיושב בתיקייה של ווינראר בprogram files

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה