התקנת מערכת הפעלה על מחשב ללא כונן דיסקים

• הוסף לסימניות
רכשתי מחשב נייד של hp
אין למחשב כונן דיסקים ואין לו כרגע מערכת הפעלה

איך אוכל להתקין עליו מערכת הפעלה?

אשמח אם מישהו יוכל לעזור

תודה רבה

• הוסף לסימניות
אם מדובר ב Windows 10 יש להם כלי שפשוט צורב את מערכת ההפעלה על דיסק און קי, אתה מגדיר ב BIOS של המחשב שהמחשב יזהה אותו ומתקין אותו.

• הוסף לסימניות
מדובר על ווינדוס 7 בדיסק מקורי שרכשתי
צרבתי אותו על דיסק אונקי
כעת איך אני פותח

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מחבר את ה USB
ומסדר בביוס שה USB יעלה ראשון.

אם הכנת נכון את ה USB, זה יעבוד לך.

• הוסף לסימניות
העלתי כאן בעבר את תוכנת rufus שלוקחת את הדיסק ומשכפלת אותו עעל דיסק און קי באופן שיוכל לעלות.

לגבי הbios זה משתנה מ bios ל bios איזה דגם מחשב מדוייק יש לך?

• הוסף לסימניות
אולי ללחוץ על כפתור הESC בהתחלה, ואח"כ לבחור משהו כמו BOOT START/MENU ולבחור את הכונן USB.

• הוסף לסימניות
כן
זה המחשב, העתקתי את מערכת ההפעלה שלי לאונקי,
כרגע אני מנסה ללא הצלחה לגרום לו שיפעיל את מערכת ההפעלה
הביוס שלו שונה קצת מהביוס הנפוץ

תודה רבה

• הוסף לסימניות
מרגע שהמחשב עולה לחץ בלי הפסקה על ESC - לאחר מכן יגיע תפריט קטן שדרכו תוכל להגיע לBIOS

• הוסף לסימניות
תודה רבה
יש לי בתפריט לשונית של system configuratin
נכנסתי בתוכה ל boot options

ומכאן התחלתי להסתבך

שוב תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה