150-200שלום,
מה אמור להיות טווח המחיר של התקנת מערכת הפעלה ואופיס במחשב חדש?
תודה רבה!
כנראה הם לא משתמשים ברשיונות מקוריים150-200
במה זה מתבטא?רמת מקצועיות ההתקנה
150-200
באיזה אזור? אני גרה במודיעין עילית, ובעלי יכול לעשות לך את זה ב-150 ש"ח.אשמח לקבל טלפון של מתקין טוב שיקח לי עד 250 ש"ח.
תודה רבה!
רישיונות עולים 1000 שקל. אז אף אחד לא יתן לך רישיון חוקי בפחות .כנראה הם לא משתמשים ברשיונות מקוריים
איזור בארץ?אשמח לקבל טלפון של מתקין טוב שיקח לי עד 250 ש"ח.
תודה רבה!
במה זה מתבטא?
וזה חשוב, כי לפעמים יש מסך מרוח וכו'.דרייברים כמו שצריך הגדרות מסביב שיהיו טובות
לא מאימייג גנרי
משתמש בכלים אמינים
מגדיר כמו שצריך לא סתם מתקין וזהו
יש כל כך הרבה דרכים לקנות רישיון חוקי בפחות! כמו שחלק מהן הוזכרו כאן.אז אף אחד לא יתן לך רישיון חוקי בפחות
ברצינות?! על מטוס? אתה כבר יודע את המפרט הטכני של המחשב מניחוש? וגם אם הוא מהיר...התקנה לוקחת 8-10 דקות כולל הכל
לא. אם כי במקרה שאתה עושה זאת בעשר דקות, אתה חאפר.כי אם תיקח פחות יחשבו שאתה חאפר
אני בבני ברק, אם רלוונטי.אשמח לקבל טלפון של מתקין טוב שיקח לי עד 250 ש"ח.
למה בדיוק אמור להיות אכפת לי מה המפרט של המחשב?ברצינות?! על מטוס? אתה כבר יודע את המפרט הטכני של המחשב מניחוש? וגם אם הוא מהיר...
אח"כ ללכת לחפש מי שיסדר לך שהכל יעבוד.
לא. אם כי במקרה שאתה עושה זאת בעשר דקות, אתה חאפר.
לא משנה אם זה בחינם או ב500 ש"ח.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים