דרוש מידע התקנת מצלמת אבטחה

• הוסף לסימניות
לאחרונה החלו להסתובב כל מיני "שאבבניקים" על יד איזור המגורים שלנו בלילות. החיים נהיו קשים. פחד פחדים.
אנחנו רוצים להתקין הרבה מצלמות אבטחה ברחוב, מישהו שכבר היה לו עם זה ניסיון בעבר יכול להגיד האם צריך אישורים מיוחדים? איפה קונים ומה הכי מומלץ? אך מפעילים את התצוגה שלהם על המחשב?
מי שידע לענות אפילו רק על חלק מהשאלות, אנחנו צריכים את זה ממש דחוף. תודה רבה מראש!!!.

• הוסף לסימניות
לי יש שכן שעשה מצלמות בגלל ששרפו לו את הרכב יום אחד הגיעו אליו פקחים של הערייה ואמרו לו תוריד את המצלמה (כמובן שהיה עוד) כיזה ללאה אישור
אולי כדי שתעשו את זה דרך הערייה וזו

• הוסף לסימניות
לי יש שכן שעשה מצלמות בגלל ששרפו לו את הרכב יום אחד הגיעו אליו פקחים של הערייה ואמרו לו תוריד את המצלמה (כמובן שהיה עוד) כיזה ללאה אישור
אולי כדי שתעשו את זה דרך הערייה וזו
אין דבר כזה בשטח ציבורי
היום הכל מצולם 24/7

• הוסף לסימניות
שמי שמעון שור בעלים בחברת שור מערכות. מוזמן ליצור איתי קשר - 0555503116
אפשר שאלה?
יש לי בעסק מצלמות ותכנת צפייה של מצלמות hikvision. אם אני רוצה להוסיף מצלמה נוספת מעליאקספרס היא תעבוד לי או שחייבים hikvision?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה