דרוש מידע התקנת נועם 1 של חברת אפיקים

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים להזמין בר מים נועם 1 של חברת אפיקים.
ראינו שהדעות לגבי טיב המוצר חלוקות... אך פתרון לשבת הכרחי מבחינתנו, והבנו שאין מוצר טוב יותר שמתאים גם לשבת.

אנחנו מבינים בהגעת מתקין הוא מציע רשימת "המלצות" לרכישה (אחריות, רכיבים נוספים וכו').
מישהו יודע מה מומלץ לקנות, ומה מיותר?

תודה רבה!
יעזור לנו מאד!

• הוסף לסימניות
אנחנו עומדים להזמין בר מים נועם 1 של חברת אפיקים.
ראינו שהדעות לגבי טיב המוצר חלוקות... אך פתרון לשבת הכרחי מבחינתנו, והבנו שאין מוצר טוב יותר שמתאים גם לשבת.

אנחנו מבינים בהגעת מתקין הוא מציע רשימת "המלצות" לרכישה (אחריות, רכיבים נוספים וכו').
מישהו יודע מה מומלץ לקנות, ומה מיותר?

תודה רבה!
יעזור לנו מאד!
אנחנו קנינו עכשיו פעם שניה נועם 1 ומאד מרוצים
קנינו דרך טכנאי פרטי ולא דרך החברה
המליץ לי על זה יותר מכל המכשירים
הקודם היה למעלה מ5 ללא בעיות
הוא טען מה שנכון לא החלפנו מספיק את הסננים וזה יצר אבנית והמערכת של המים חמים התפוררה

• הוסף לסימניות
אנחנו קנינו עכשיו פעם שניה נועם 1 ומאד מרוצים
קנינו דרך טכנאי פרטי ולא דרך החברה
המליץ לי על זה יותר מכל המכשירים
הקודם היה למעלה מ5 ללא בעיות
הוא טען מה שנכון לא החלפנו מספיק את הסננים וזה יצר אבנית והמערכת של המים חמים התפוררה

איך מגיעים לטכנאי כזה?
האם אתם יכולים לתת פרטים שלו?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
גם לנו יש את נועם 1, כבר 6 שנים לפחות אם לא יותר, ב"ה אף פעם לא היתה לי בעיה, אפילו שהעברתי אותו כמה פעמים.
מומלץ מאד, לי אישית אין קומקום בבית כעיקרון וזה ממש אחד הדברים הטובים שיש לי בבית
מים קרים תמיד, מים רותחים תמיד. פשוט חיים טובים, ב"ה

• הוסף לסימניות
גם לנו יש את נועם 1, כבר 6 שנים לפחות אם לא יותר, ב"ה אף פעם לא היתה לי בעיה, אפילו שהעברתי אותו כמה פעמים.
מומלץ מאד, לי אישית אין קומקום בבית כעיקרון וזה ממש אחד הדברים הטובים שיש לי בבית
מים קרים תמיד, מים רותחים תמיד. פשוט חיים טובים, ב"ה
קיבלנו נעם 1 ללא הצינורות לחיבור, אם אפשר להעלות תמונה של הצינורות הנדרשים לחיבור או הוראות לחיבור.
אשמח מאוד תודה רבה

• הוסף לסימניות
חברת אפיקים עם שירות אחד המזעזעים שנתקלתי.
מאד לא מומלץ.

• הוסף לסימניות
המלצה: חימום המים לוקח הרבה חשמל.
ברוב המיניבר יש אפשרות לכוון שבשעות מסוימות הבר לא יעבוד ובכך לחסוך את החשמל בזמן שאתם לא משתמשים כגון שעות הלילה או העבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה