התקנת נטסטיק

• הוסף לסימניות
יש ברשותי נטסטיק דגם zte mf 831 והסרתי את תוכנת ההתקנה מהמחשב ואינני מצליח להחזירה (המחשב רושם אפשרות להתקנה כשמכניסים את הנטסטיק אך כשמאשרים לא קורה דבר) וכמובן שאין אפשרות להשתמש עם הנטסטיק, משהו יודע איך לעזור?

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות כמה דברים, מהקל לקשה :..

קודם כל תוודא ב"אפליקציות\תוכניות" שהתוכנית של ZTE לא מופיעה בכלל אני גם משתמש במודם דומה, אצלי זה מופיע בשם אחר, בקיצור תחפש את התוכנית. אם מופיעה תנסה להסיר גם משם,
----
תכנס לתיקיות שבנטסטיק תנסה להפעיל את הקובץ הפעלה מתוך התיקיה, אולי תנסה לחצן ימני הפעל כמנהל להתקנת הקובץ לפעמים יכול לעזור...

-----
זה קצת קשה בפעם הראשונה

תוריד תוכנה להסרת תוכנות revouninstaller
http://www.revouninstaller.com/download-free-portable.php

שם לאחר ההתקנה תראה ברשימת התוכנות המותקנות אם עוד מופיעה שם תוכנת ההפעלה של המודם ותסיר.

יש לך פה הוראות בעברית http://rot.co.il/how-to-uninstall-with-revo/

--- בהצלחה , מקווה שיעזור.

---- יש גם אפשרות שחזור מערכת בווינדוס , לפעמים יש נקודה שחזור לפני כמה ימים שלא תשפיע הרבה ( מדובר בהגדרות מערכת, סמלים שולחן עבודה, אולי תוכנות שהתקנת אחרי התאריך הנ"ל יצטרכו התקנה חוזרת. ) זה לא מוחק קבצים.. אולי תמצא תאריך לא רחוק, תיצור לפני זה נקודת שחזור, ומה שלא יקרה זה לא יוכל להיות יותר גרוע בעזרת השם. תמיד תוכל לחזור לנקודת השחזור של היום . נמצא בלוח הבקרה- שחזור, ( לפעמים זה פועל באופן אוטומטי מבלי שתגדיר לפני, לפעמים לא) תחפש תאריך שלפני ההסרה ותנסה.

שוב בהצלחה, תעדכן ...

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
המחשב רושם אפשרות להתקנה כשמכניסים את הנטסטיק אך כשמאשרים לא קורה דבר
אני משער שזה מזוהה במחשב שלי כדיסק, לחצן ימני עליו>פתח>setup או קובץ התקנה בשם דומה
...תיצור לפני זה נקודת שחזור
לפי הזכור לי ניתן לבטל חזרה לנקודת שיחזור, ואין צורך שתהיה עוד נקודת שיחזור חדשה

• הוסף לסימניות
אני משער שזה מזוהה במחשב שלי כדיסק, לחצן ימני עליו>פתח>setup או קובץ התקנה בשם דומה

לפי הזכור לי ניתן לבטל חזרה לנקודת שיחזור, ואין צורך שתהיה עוד נקודת שיחזור חדשה

מסכים לגמרי...

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
תודה, ניסיתי את העצות אך הם לא עזרו, א. ההתקנה אינה מופיעה בתוכנה שצורפה, ב. אישור להתקנת היישום גם לא מובילה לכלום ג. אין למחשב נקודת שחזור

• הוסף לסימניות
אתה יכול להעלות תמונת מסך של התוכן של כונן הנטסטיק ?

מה עם הREVO ?

• הוסף לסימניות
ב revo ההתקנה אינה מופיעה.
d.JPG
לכידה.JPG

• הוסף לסימניות
נסה את AutoRun.exe מהתיקייה הראשונה. אם לא עזר, נסה את Setup.exe מהתיקייה השניה. אם לא עזר, נסה את ResetCDROM.exe
נסה גם לעשות הפעלה מחדש למחשב ואח"כ להתקין

• הוסף לסימניות
אולי אם משהו שיש לו נטסטיק מהדגם המדובר יעלה לפה את הקבצים, זה יעזור?

• הוסף לסימניות
לי יש כזה
מחשב זה/ לחצן ימני על סמל ה4G /התקן או הפעל תוכנית מהמדיה שלך.

• הוסף לסימניות
כמובן שניסיתי ככה, ולא עזר. אם יש לך כזה אשמח אם תפתח אותו ע"י הלחצן הימיני ותעלה את הקבצים שהוא מכיל.

• הוסף לסימניות
א. בתוכנת revo יש כפתור 'הסרה מאולצת', אפשר לחפש דרכו שיריים של תוכנות, או בהכנסת שם התוכנה או בניווט לתיקייה שלה שהותקנה בו, בהרבה מקרים מחיקת השאריות יכולה לעזור.
ב. במכשיר הנטסיק אמור להיות כפתור איפוס (בדרך כלל ללחיצה עם מחט למשך 5-10 שניות ברציפות), זה מאפס את כל נתוני הסטיק

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה