התקנת עברית בגלקסי טאב 3

• הוסף לסימניות
אנדרואיד 4.2.2 שנרכש בחו"ל אין בבחירת השפה עברית.
מה עושים?

• הוסף לסימניות
צריך להחליף את מערכת ההפעלה, עד כמה שנראה לי.

• הוסף לסימניות
אין צורך בהחלפת המערכת.
ישנה אפשרות של צריבת עברית לאנדרואיד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1350554:
אין צורך בהחלפת המערכת.
נראה לי שרק בגרסאות הישנות. תקן אותי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1350554:
אין צורך בהחלפת המערכת.

והיכן/איך צורבים עברית לאנדרואיד

• הוסף לסימניות
גם בדגמים האלו אי"צ בצריבת רום מחדש, אלא אפשר לצרוב עברית בלבד. מתקן אותך...:)

אבל במקום להסתבך עכשיו עם צריבת עברית [שהיא דיי מסובכת (בערך) כמו צריבת רום], פשוט בצע רוט למכשיר. [אתה מאבד את האחריות].. ולאחמ"כ הורד מהgoogle play יישום בשם more local 2.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
צודק. בדקתי את הנושא וטעיתי.
טוב תמיד ללמוד דברים חדשים.

• הוסף לסימניות
אני לא לוקח אחריות על שום נזק שיקרה למכשיר!

אגב, ביצוע רוט מקצועי נעשה דרך odin, אבל גם זה בסדר.

קבצים מצורפים

• VRoot_1.7.6.5899_Setup.rar
    6.9 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1350834:
אני לא לוקח אחריות על שום נזק שיקרה למכשיר!

מכיר מקום/מישהו שיכול לעשות זאת באופן מקצועי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה