התקנת 'עוצר דלת' (סטופר) עם מגנט, כיצד?

• הוסף לסימניות
קניתי סטופר לדלת, חלק הקטן אמורים להתקין על הדלת, וחלק היותר גדול על הקיר.
הבעיה היא שזה משהו סיני, ולא מגיע עם הוראות התקנה מפורטת, ואני לא מצליח להבין איך בדיוק מתקינים את זה?

האם משיהו מכיר על מה אני מדבר, ויודע איך להתקין?
או אולי יש למישהו תובנות ועצות אחרות לענין סטופר? (הכוונה, שהדלת לא יתנקש לתוך הקיר וישרוט כל הקיר, וגם לשבור הידית של הדלת).

• הוסף לסימניות
שאלתי איזה מוכר דלתות, והוא אכן הראה לי שצריך להבריג את זה. לא מבין איך מוכרים משהו בלי לכתוב איך להשתמש עם זה.

• הוסף לסימניות
סטופר מגנטי אפשר לחבר או על דלת וקיר או דלת ורצפה , כמובן ע"י הברגה ,
אם זה עץ הברגה תספיק , אם זה קיר - עם דיבל כמובן
התפקיד של זה -זה לא למנוע מהדלת להתנגש בקיר אלא למנוע מהדלת להסגר!
אם אתה רוצה למנוע על הדרך מהדלת להתנגש בקיר- עדיף להתקין על הרצפה במרחק שימנע מהידית ליגוע בקיר (ולא על הקיר , כי לא בטוח שאורך הסטופר יותר מהמרחק של הידית מהדלת)
מתקינים קרוב לקצה הדלת שרחוקה מהציר ובדיוק ממול את החלק השני של הסטופר...

• הוסף לסימניות
לא הסברתי את עצמי מספיק.
החלק הקטן ששמים על הדלת, בלי זה שמישהו יגיד לי איך שמים, אי אפשר להבחין, שצריך להבריג משם איזה חלק, וכך להבריגו על הדלת. כמובן שמסברא מבינים שצריכים להבריג אותו, אבל לא מבינים איך, כי צריך לפני שמבריגים אותו על הדלת צריך להבריג החוצה חלק אחד, ואז להבריג אותו על הדלת, ושוב להבריג את החלק השני עליו.

אם שמים על הרצפה, זה מפריע אח"כ לטאטא או לספונג'ה.
אכן צריך לבדוק שזה עוזר שהידית לא מתנקש בקיר, ויש כאלה שמספיק ארוכים. נכון שלא שמתי לב מקודם שהתפקיד האמיתי שלו זה להחזיק הדלת פתוח, ולא שלא יתנקש, אבל בדיעבד שמחתי שקניתי אותו, כי נראה לי שאין סטופרים פשוטים (בלי מגנט) ארוכים כ"כ לשים על הקיר, שמונע מדלת (מהידית) לא להתנקש בקיר.

• הוסף לסימניות
כדי למנוע את ההתנגשות בקיר,
אפשר לשים מדבקת הגנה על הקיר בדיוק מאחורי הידית
(יש במגוון מחירים, החל מחבילת מדבקות ב5 שח במקסטוק ועד כ20+ ש"ח ליחידה)

המעצור טוב בשביל להשאיר את הדלת פתוחה ושלא תיסגר.

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שכשהידית יתנגש לתוך מדבקת הגנה זה פחות יתקלקל מאשר יתנגש ישירות לקיר.
לכן כדי שהדלת ייעצר עוד לפני שהידית מתנגשת, יש שתי אופציות, או לשים מדבקות הגנה וכדו' על הרצפה, או לשים מעצור ארוך על הקיר, כך שיעצור ה'דלת' בעצמה ולא הידית, וזה יש בנמצא רק מגנט, כמה שאני יודע. כנלע"ד.

• הוסף לסימניות
בל בדיעבד שמחתי שקניתי אותו, כי נראה לי שאין סטופרים פשוטים (בלי מגנט) ארוכים כ"כ לשים על הקיר, שמונע מדלת (מהידית) לא להתנקש בקיר.
גם הסוג הכי קצר אפשר לשים יותר קרוב לצירים של הדלת וכך הידית לא מתנגש בקיר

מקווה שהובנתי

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שכשהידית יתנגש לתוך מדבקת הגנה זה פחות יתקלקל מאשר יתנגש ישירות לקיר.
לכן כדי שהדלת ייעצר עוד לפני שהידית מתנגשת, יש שתי אופציות, או לשים מדבקות הגנה וכדו' על הרצפה, או לשים מעצור ארוך על הקיר, כך שיעצור ה'דלת' בעצמה ולא הידית, וזה יש בנמצא רק מגנט, כמה שאני יודע. כנלע"ד.
מדבקת הגנה היא עם נפח, ספוגית
כך שהידית אכן מתנגשת בה, אך לא נפגמת לא הדלת ולא הידית ולא הקיר.
מעצור מגנט - הוא דורש קדיחה בקיר + בדלת
ויש כאלו שלא אוהבים אותו (חזק מאד, צריך למשוך את הדלת ולא עם הידית!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה