התקנת עט גרפי Huion יש למשהו מושג?

• הוסף לסימניות
קניתי עט גרפי חדש של Huion בתור נסיון,
אך אני לא מצליחה להתקין אותו באופן מושלם. ז"א כשאני מדליקה את המחשב הוא עובד כמה שניות (בתור עכבר) ואח"כ המחשב כבר לא מזהה אותו.
יש למשהו מושג מה הבעיה ואיך אפשר לפתור אותה?
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
בבקשה...
או לפחות למי אפשר לפנות כי אין להם תמיכה בארץ.

• הוסף לסימניות
בבקשה...
או לפחות למי אפשר לפנות כי אין להם תמיכה בארץ.
אני פה אני פה :)
איזה דגם קנית?
תורידי את הדרייב הכי מעודכן מהאתר שלהם- הדרייב של אותו הדגם שיש ברשותך.
אחרי ההורדה, תנתקי את הלוח מהמחשב שלא יהיה מחובר בכלל, תמחקי את ההתקנה של הדרייב הקודם. מומלץ לכבות ולהדליק מחדש( לרענון המחשב אני מניחה..)
עכשיו כשהמכשיר עדיין לא מחובר,
תתקני את הדרייב החדש ,
אחרי ההתקנה כבי והדליקי שוב ורק אז תחברי את המכשיר.
אם ההתקנה לא עובדת אוטומטית אז תלחצי על האיקון החדש שמופיע לך על מסך העבודה(של הלוח)
וממילא כבר הכל אמור לעבוד..
תעדכנני..
הצלוחע ושתלכי בקווים נכונים :D

• הוסף לסימניות
או שהכל בסדר ופשוט המגעים מתנתקים לך ואת לא שמה לב.. גם יכול לקרות..
אבל כיסית לכל מקרה את החחלק הטכני של ההתקנה.:)

• הוסף לסימניות
תודה!!!
מרב שכיביתי והדלקתי לא ראיתי את התגובה המושקעת.
אני אנסה עכשיו ואעדכן...
לא נראה לי שזה בעיה במגעים זה חדש מהאריזה...:confused:

• הוסף לסימניות
תודה!!!
מרב שכיביתי והדלקתי לא ראיתי את התגובה המושקעת.
אני אנסה עכשיו ואעדכן...
לא נראה לי שזה בעיה במגעים זה חדש מהאריזה...:confused:
בשמחה ..:)
רק תשימי לב שאת מורידה את הדרייבר הנכון.
יש שמות דומים אחד לשני רק אחד עם פלוס אחד בלי אני יודעת..
קיצ' תשימי לב לזה

• הוסף לסימניות
תודה!!!!
זה עובד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה