התקנת פונטים בווינדוס 10 - תופעה

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
התקנתי כמה פונטים בווינדוס 10 (פונטים של פונטייפ), ופתאום נמחקה לי תצוגת הכתב של "כל" המערכת כולה. (כל הסמלים עם ריבועים מתחת במקום אותיות, וכן הוא הדין בוורד וכו').

אם כבר, לכאורה היתה אמורה להיות בעיה רק עם הפונטים החדשים, ולא עם שאר הפונטים שבמערכת.

מה יכול לגרום לבעיה?? (הפונטים ממקור מהימן - רכשתי אותם במיטב כספי).

• הוסף לסימניות
פניתם לפונטייפ? ומה הם אמרו?

• הוסף לסימניות
גם לנו יש את אותה הבעיה
והטכנאי אמר שזה משהו שקשור לווינדוס 10
וגם ישנם פונטים שלא נותנים לנו לסגור באילוס' כאילו אינם קיימים ובתוכנות אחרות הם עובדים כרגיל
ע"כ אשמח ג"כ אם יהיה למישהו הסבר ופתרון לדבר

• הוסף לסימניות
גם אני נתקלתי בתופעה דומה עם ווינדוס 10 בכמה מקרים דומים, קל לי מאוד להאשים את מייקרוסופט אבל במקרה הזה אין לי עדיין הוכחה חותכת שזה הם, למרות שהעקבות מובילים לשמה....

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה עם לקוחות .
שחזרתי לנקודת שחזור לפני התקנת הפונטים

• הוסף לסימניות
יש מצב שבזמן התקנת הפונטים לא הותקנו רק הפונטים של פונטייפ אלא "שפכו" תקייה שלימה של פונטים שכוללת גם גופני מערכת מגירסאות ישנות ?

כי אני לא נתקלתי עדיין בכאלה תופעות , רק בציור הנל (ששפכו תקייה שלימה והחליפו את גופני המערכת החדשים בישנים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה