התקנת פונטים

• הוסף לסימניות
המחשב חזר מתיקון ונעלמו הפונטים
בעבר קיבלתי הוראות התקנה אלה:
במידה ובכונן c קיימת תיקייה אחת הנקראת: Program Files פעלי לפי הוראות סעיף 1.

במידה ובכונן c קיימות שתי תיקיות אחת: Program Files והשניה: (Program Files (X86 פעלי לפי הוראות סעיף 2.

ואני לא מצליחה להתקין
מי יכול לעזור לי? תודה

• הוסף לסימניות
הסתדרתי
עשיתי העתקה בלבד בלי ללחוץ על התקן... :)
נ.ב. אני מחכה בקוצר רוח לפתיחת קורס טכנאות מחשבים לנשים כדי שאוכל לטפל בעצמי במחשב
יש עוד שמעוניינות?

• הוסף לסימניות
אני :D:D:D:D
משהו הציע לי פעם כזה דבר לא זוכרת איפה אבל נראה לי שלא נפתח בסוף קבוצה
אם את רצינית אולי אבדוק לך.

• הוסף לסימניות
סתם סקרנות, רוב הטכנאים למדו את זה או שפשוט נולדו עם זה בחוש?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1825191:
שאלתי את הטכנאי [אברך חסידי] איפה הוא למד את זה הוא ענה לי שהוא שבר את כל המכשירים של אמא שלו...
הוא סיפר לי שפעם הוא היה בא לגנים בכל מיני מקומות בקצה העיר כמו בית וגן, קטמונים וכו' וכשראו אותו התפלאו ושאלו אותו מאיפה למד הוא ענה שאם היה לומד הוא לא היה יודע...

• הוסף לסימניות
כמו כל מקצוע, אנשים מבחוץ בטוחים שאפשר להיכנס לכיתת לימוד. ואחרי חצי שנה- שנה- שנתיים- שלש, לצאת עם כל הידע. גם אני הייתי בטוח כך בלימוד אנגלית. תכל'ס בלי להשקיע בלדעת אנגלית לא יודעים.
גם אם הולכים ללמוד, צריך הרבה מאד להשקיע ולבדוק.
אנשים שלומדים רק בשביל לדעת לתקן את המחשב שלהם בבית, לא ייצא להם מזה כלום. (תעסקו בגרפיקה ופעם ב תשלמו לטכנאי שיתקן לכם, תרוויחו יותר...).
חייבים משיכה מסוימת לעבודה הזו!.
לא צריך קורס, יש המון ידע באינטרנט, והרבה יותר ממה שילמדו בקורס רגיל.
שיהיה בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1825572:
כמו כל מקצוע, אנשים מבחוץ בטוחים שאפשר להיכנס לכיתת לימוד. ואחרי חצי שנה- שנה- שנתיים- שלש, לצאת עם כל הידע. גם אני הייתי בטוח כך בלימוד אנגלית. תכל'ס בלי להשקיע בלדעת אנגלית לא יודעים.
גם אם הולכים ללמוד, צריך הרבה מאד להשקיע ולבדוק.
אנשים שלומדים רק בשביל לדעת לתקן את המחשב שלהם בבית, לא ייצא להם מזה כלום. (תעסקו בגרפיקה ופעם ב תשלמו לטכנאי שיתקן לכם, תרוויחו יותר...).
חייבים משיכה מסוימת לעבודה הזו!.
לא צריך קורס, יש המון ידע באינטרנט, והרבה יותר ממה שילמדו בקורס רגיל.
שיהיה בהצלחה.
כל פעם שהמחשב חוזר מתיקון אני לא מוצאת ידיים ורגליים ולוקח לי כמה ימים עד שאני מחזירה את הכל לכן בוער לי לדעת לתקן לעצמי ולהתקין תוכנות מחדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1825191:

אמממממ

כמו שפרסומון אמר צריך לזה משיכה וחוש לעבודה הזו,

אני לא למדתי בשום מקום רק מעצמי וקראתי באינטרנט ופה ושם ויש לי קצת ידע עם חוש חזק למחשבים ומשיכה מטורפת למחשבים יש לי ,
אומנם להיות טכנאי ברמ"ח ובשס"ה שלי לדעת את כל הגדרות רשת סקריפטים וכו זה אני כן חושב שצריך ללמוד בצורה מסודרת כי דרך האינטרנט אתה לא מרגיש מחוייבות להצלחה וגם שאינטרנט יש עוד דברים מעניינים חוץ מהמחשב עצמו וזה סוחף, ובאמת לימודים מסודרים במקום טוב מועילים המון! ואני יודע על עצמי שיש לי מה ללמוד עוד ,

(אמר לי טכנאי ענקקקקקקק שהוא גם מורה למחשבים מיושבי הפורום הזה שמעטים הם האנשים המקיפים את כל החומר במקצועיות רבה דרך האינטרנט בלבד)

שיהיה בהצלחה

(פרסומון הייתי שמח לראות קישור ללמידת מחשב מקצועית לחלוטין דרך האינטרנט)

• הוסף לסימניות
אין במקום אחד את כל החומר בצורה מקיפה, אבל מפה ומשם אפשר ללמוד הרבה מאד. והעיקר זה רצון.

• הוסף לסימניות
בשביל להיות טוב במקצוע, לא יעזור לך הלימודים...
הלימודים נותנים לך את הכלים, ואם אין לך את הרצון והמשיכה לזה, אז אתה לא משקיע.
ויוצא מהלימודים עם כמעט כלום.
(גם כשאתה בלימודים אתה עדיין קורא המון באינטרנט)
אגב, רוב כיתות הלימודים מתחילים עם כ-30 תלמידים ומסתיימים במצב הטוב עם 10-15.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה