התייעצות התקנת פרקט פולימר בזול

• הוסף לסימניות
יש לי חצי חדר בבית שאני רוצה לשים בו פרקט פולימר,
אשמח להמלצה למתקין פרקט בזול(חשוב לי שיהיה זול, ומישו שמגיע גם לשטח קטן)
ועוד שאלה- האם אפשר להזמין את הפרקט מעלי אקספרס או משהו ולהביא רק ערבי להתקין בזול?

• הוסף לסימניות
ה"פולימר" של אליאקספרס הוא חיקוי עלוב לפולימר האמיתי, חבל על כל שקל.
אם כבר משקיעים בפולימר אז גם ההתקנה צריכה להיות איכותית בפרט שמדובר על רצפה.
לא הייתי נותנת לערבי לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
ה"פולימר" של אליאקספרס הוא חיקוי עלוב לפולימר האמיתי, חבל על כל שקל.
אם כבר משקיעים בפולימר אז גם ההתקנה צריכה להיות איכותית בפרט שמדובר על רצפה.
לא הייתי נותנת לערבי לעשות את זה.
תודה! אמרו לי בחנות של פרקטים שהכי טוב זה פולימר SPC, ושזה פשוט להרכבה ואוכל להתקין לבד,
יש משהו שניסה להתרין לבד? כמה זה מורכב?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון ההקנה של פרקט SPC היא פשוטה ביותר בפרט הדגמים שמגיעים כבר עם ספוג מתחת רק מעוד חשוב לתת לפרקט מרווח של סנטים מהקירות.
לגבי הפרקט עצמו ישנם המון יבואנים וחשוב מאוד לדעת מי היבואן כדי לא ליפול עם זה וכבר חוויתי אצלי בעסק סיפורים כאלו.
לגבי הפרקט עצמו אפי' שהוא עשוי מחומר עמיד למים אבל לא מומלץ בכלל לשתוף עם הרבה מים כי המים מחלחלים בין הפרקטים ויוצרים עובש ותחב מתחת לפרקטים.
שמחתי לעזור אגב אין צורך בהדבקה

• הוסף לסימניות
אשמח להמלצה למתקין פרקט בזול(חשוב לי שיהיה זול, ומישו שמגיע גם לשטח קטן)
אני מחפשת המלצה למישהו שישים לי פרקט הכי זול ופשוט שיש בכל הבית
זה רק לתקופה קצרה, לא צריך שיהיה איכותי
יש המלצות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה