התקנת רכיב חסר או שאינו מותקן כראוי

• הוסף לסימניות
יש לי נקדן מסנופי, משום מה הוא הפסיק לעבוד לי, לא שמתי לב מתי, אך עכשיו כשאני צריכה אותו הוא לא עובד.

צביקה מסנופי ניסה במסירות רבה להכנס אלי דרך שליטה מרחוק ולסדר לי, אך הוא לא הצליח.
מה שהוא מצא שחסר לתוכנה רכיב:
Microsoft.Jet.OLEDB.4.0
שלא מותקן כראוי ויש לתקנו או להתקינו מחדש.

ניסה להוריד את הרכיב ולהתקינו אך עדיין זה לא מצליח.

יש לי וינדוס 64 ביט.
הנקדן שלו מוגדר לעבוד כ-32 ביט גם על חלונות 64 ביט.
לכן זה אמור לעבוד ולו רק שהרכיב יהיה מותקן כראוי.

יש פתרון?
זה לא אמור להיות מותקן לכתחילה בוינדוס?

• הוסף לסימניות
נסי להסיר את התוכנה הסרה מלאה, כולל כל הרכיבים ב regedit, למשתמש רגיל, השתמש בתוכנה Revo Uninstaller Pro
לאחמ''כ התקנה מחדש של התוכנה

הוא לא ניסה לעשות זאת ?!

• הוסף לסימניות
שאלתי אותו על הסרה והתקנה מחדש.
אך הוא אמר שזה לא משהו שקשור לתוכנה אלא לרכיב שהיא משתמשת וזה לא עובד טוב.

• הוסף לסימניות
ניסתי להריץ, עדיין יש שגיאה.
אני מנסה להסיר ולהתקין מחדש.

• הוסף לסימניות
תודה רבה "מי שאמר" על העזרה והיעוץ.
בסוף החלטתי להסיר ולהתקין מחדש ועובד מצויין ב"ה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;630564:
תודה רבה "מי שאמר" על העזרה והיעוץ.
בסוף החלטתי להסיר ולהתקין מחדש ועובד מצויין ב"ה.

תתקשרי ל"צביקה מסנופי" ספרי לו...

• הוסף לסימניות
הודעתי לו.
הייתי צריכה לומר לו שכבר יותר מחצי שנה לא עדכנתי את התוכנה, זה היה יותר קצר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה