כללי התקנת שני גרסאות

• הוסף לסימניות
האם יכולים להיווצר תקלות, כאשר מותקנים שני גרסאות אינדזיין במחשב.
אצלי מותקנים שתי גרסאות - ולפעמים נתקע לי האינדזיין
האם זה בגלל זה?

• הוסף לסימניות
אצלי יש 2 גירסאות
ואין בעיות בכלל

• הוסף לסימניות
אני העמדתי פעם ספר באינדיזיין והייתי צריך להדפיסו רק פעם אחת אז סגרתי את זה בpdf אבל זה יצא לי אותיות מרושתות ולא הצלחתי להתגבר על הבעיה הזאת (זה היה עוד לפני שנפתח הפורום הזה !!!!) והעברתי את זה למחשב של הדפוס כקבצים פתוחים ושם היה מותקן כנראה גרסא קודמת והם לא הצליחו לפתוח את זה (בסוף התגברתי על הבעיה.... לא זוכר אפילו איך אבל התגברתי

• הוסף לסימניות
הר ברזל.. לא קשור למה ששאלו..
שאלו האם אפשר להתקין שני גרסאות שונות על מחשב אחד.
התשובה היא כן..
אצלך כנראה הייתה גירסא מתקדמת משל הדפוס. ולכן הם לא הצליחו לפתוח .
בשביל להעביר מגירסת CS2 לCS צריך לעשות ייצוא לINX
ובCS לעשות לזה יבוא.....
פרטים בלינק הבא
http://www.quicksoft.co.il/tech/TECH_item.asp?TECHID=115

• הוסף לסימניות
ולי יש 4 גירסאות של אינדיזיין על המחשב, אין שום בעיה, חוץ מזה שבקבצים הוא לא יודע איזה אייקון לבחור, של איזה גרסה, אבל כל השאר עובד רגיל

• הוסף לסימניות
למה? סתם, שמרנות. פותחת כל קובץ בגירסה בו הוא נעשה.

• הוסף לסימניות
גם לי יש 2 וזה לאעושה שום בעיה...

• הוסף לסימניות
באותו מחשב שהי' לך גירסה 2 יש גם גירסה 5?
וזה עוד סוחב המחשב הזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה