WindowsToGoאני זקוק להתקין תוכנות על אונקי/דיסק קשיח חיצוני, ואני מעוניין שכשאני יכניס את זה לכל מחשב ווינדוס, אני יוכל לפתוח את התוכנות בלי תלות במחשב, שמעתי שיש לזה תוכנה מיוחדת, אשמח מאד לעזרה!!
למי שלא יודע - בווינד' 10 (אולי גם 8, לא בדקתי) סמל ווינ' במקלדת+R להקליד control אנטרWindowsToGo
מה הקשר?למי שלא יודע - בווינד' 10 (אולי גם 8, לא בדקתי) סמל ווינ' במקלדת+R להקליד control אנטר
הבנתי מדבריך שאתה מתכוון למה שמובנה בלוח הבקרה.מה הקשר?
ממש לא לזה התכוונתי.הבנתי מדבריך שאתה מתכוון למה שמובנה בלוח הבקרה.
מכיון שלא הרבה אנשים (מידיעתי, ייתכן ואני טועה) יודעים איך להגיע ללוח הבקרה במערכות הנ''ל - כתבתי.
אז אשמח להבין למה כן הייתה כוונתךממש לא לזה התכוונתי.
http://bfy.tw/GSWRאז אשמח להבין למה כן הייתה כוונתך![]()
אני זקוק להתקין תוכנות על אונקי/דיסק קשיח חיצוני, ואני מעוניין שכשאני יכניס את זה לכל מחשב ווינדוס, אני יוכל לפתוח את התוכנות בלי תלות במחשב, שמעתי שיש לזה תוכנה מיוחדת, אשמח מאד לעזרה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים