התקנת תוכנות על אונקי

• פותח הנושא HP079
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני זקוק להתקין תוכנות על אונקי/דיסק קשיח חיצוני, ואני מעוניין שכשאני יכניס את זה לכל מחשב ווינדוס, אני יוכל לפתוח את התוכנות בלי תלות במחשב, שמעתי שיש לזה תוכנה מיוחדת, אשמח מאד לעזרה!!

• הוסף לסימניות
תוכנת Cameyo
לוחצים על לחצן בתוכנה שמתחיל "להקליט" ואז מתקינים את התוכנה בסיום עוצרים את ההקלטה ואז התוכנה יוצרת קובץ נייד לתוכנה, זה לא עובד על כל התוכנות, ומהירות התוכנה מאד תלויה במהירות המחשב.
ישנם תוכנות שכאשר מעתיקים את תיקית התוכנה זה מספיק.

• הוסף לסימניות
אני זקוק להתקין תוכנות על אונקי/דיסק קשיח חיצוני, ואני מעוניין שכשאני יכניס את זה לכל מחשב ווינדוס, אני יוכל לפתוח את התוכנות בלי תלות במחשב, שמעתי שיש לזה תוכנה מיוחדת, אשמח מאד לעזרה!!
WindowsToGo

• הוסף לסימניות
הבנתי מדבריך שאתה מתכוון למה שמובנה בלוח הבקרה.
מכיון שלא הרבה אנשים (מידיעתי, ייתכן ואני טועה) יודעים איך להגיע ללוח הבקרה במערכות הנ''ל - כתבתי.
ממש לא לזה התכוונתי.

• הוסף לסימניות

נראה לי שמה שהתכוונת זה להפוך את התוכנה ל PORTABLE

יש הרבה כאלה בשוק
אני אישית משתמש ב THINAPP של VMWARE בעיקר

אבל יש עוד הרבה טובות ,

כאן יש את ה 5 הכי נפוצות

http://carlcheo.com/portable-app-creators

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה