התקנת תוכנת bluestacks

• הוסף לסימניות
שלום לכולם,

אחרי כל הבלגן שהיה לי עם האנטיוירוס (ותודה רבה לכל העוזרים) ניסיתי להתקין את תכנת bluestacks.
(תכנה שמדמה מערכת הפעלה של טאבלט). ומופעה לי הודעת שגיאה כל פעם שאני מתחילה להתקין.
ניסיתי להתקין את כמה גרסאות של התכנה וכל פעם הערות שגיאה .
התכנה הייתה מותקנת אצלי ובגלל חוסר מקום בכונן C היא נמחקה, ועכשיו משום מה יש בעיות עם ההתקנה....
מישהו יודע איך לפתור את זה?
מצו"ב 2 הודעות מהתקנת 2 גרסאות שונות של התכנה.

תודה רבה מראש :)
מלי

קבצים מצורפים

• b4af2f4c-fb77-4052-86fb-2d235972234b.jpg
    b4af2f4c-fb77-4052-86fb-2d235972234b.jpg
    KB 321.4 · צפיות: 69
  • 4a0df9f4-1b83-466b-8a45-809f3a80697a.jpg
    4a0df9f4-1b83-466b-8a45-809f3a80697a.jpg
    KB 170.6 · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
כן, הפעלתי כמנהל מערכת ומופיעות לי אותן הודעות.
לפני שהוא פותח את חלון ההתקנה ומציג הודעת שגיאה הוא מקפיץ חלון של אתחול.

קבצים מצורפים

• אתחול.png
    אתחול.png
    KB 1.2 · צפיות: 56
  • הוסף לסימניות
מותקן במחשב netframework?
בתמונה הראשונה נראה שהוא נתקע בזה.

• הוסף לסימניות
נראה שכן.
מה זה netframework? זה אמור להיות מותקן או שלא?

קבצים מצורפים

• netframework.jpg
    netframework.jpg
    KB 280.2 · צפיות: 51
  • הוסף לסימניות
הי,
אני שוב שואלת,
מישהו יודע איך אפשר לסדר את הבעיה? יכול להיות שחסר איזשהו dll?
זה די דחוף לי ואני לא מצליחה למצוא את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה