- הוסף לסימניות
שלום רב!
יש פה אולי מישהו שיכול להתקין לי בשליטה מרחוק תכנות אופיס ואדובי עכשיו?
נשמח לעזרתכם.
נשמח לעזרתכם.
נראה לי שיש לי את הקבצים. אין לי מושג בדיוק.אם אין לכם את הקבצים זה יקח זמן
שלום רב!
נשמח לעזרתכם.
מה זה הדבר הזה?תנסו במתמחים טופ יש חבר'ה שעוזרים מאוד טוב
אתר של חרדים שמבינים במחשבים ואוהבים לעזורמה זה הדבר הזה?
שלחתי בפרטי.יכול לנסות
חבל לשלם. כנסו לכאן דבר ראשון ותורידו קובץ התקנת אופיסיש למישהו עוד מידע על מישהו שיכול לעשות את זה במחיר הגיוני?
getintopc.com
הוא לא נותן לי להיכנס לאתר הזה.דבר שני מכאן להוריד את כל חבילת אדובי
![]()
Adobe Master Collection 2021 Free Download
Adobe Master Collection 2021 Free Download Latest Version. It is full offline installer standalone setup of Adobe Master Collection 2021.getintopc.com
לנסות לנטרל אנטי וירוס באופן זמניהוא לא נותן לי להיכנס לאתר הזה.
צפה בקובץ המצורף 1118895
getintopc.com
גם זה חסום.לנסות את זה
![]()
Wait For Resource
h1.title { display: none; } Your requested file is on the way! In order to serve our resources to you at lightning speed, we store all of our software on a high-performance cloud-based storage server. What gives GetIntoPC a competitive edge against others? We don’t [...]getintopc.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים