התקנת netBeans

• הוסף לסימניות
שלום
אני מנסה להתקין netBeans על המחשב.
הבעיה היא שהוא נותן לי להתקין רק Apache NetBeans ואני מעדיפה את הגרסה של הnetBeans הרגילה.
אשמח לדעת איך ומאיפה אפשר להתקין אותה
תודה

• הוסף לסימניות
תאמת שניסיתי גם מהאתר https://netbeans.org/downloads/6.1/index.html
אבל כל פעם שאני מנסה להריץ את התוכנה שכי להתקין אותה הוא כותב לי שיש לי בעיה עם הjdk למרות שהתקנתי אותו ובדקתי שהתקנה טובה

• הוסף לסימניות
לא.
אמרו לי שאולי זה עיצוב חדש של netBeans
אבל אני לא יודעת אם זה באמת או לא...
למה יש לך רעיון?
רוצה לתת לי את המייל שלך באישי??
יש לי תקיה עם שתי קבצים שאת צריכה להריץ (להתקין) וזה אמור לעבוד לך...
התקנתי בכמה מחשבים והכל עובד!!

• הוסף לסימניות
התקנתי netbeans וjava
ולא נותן לי אפשרות ליצור פרויקט javaweb
צריך להתקין משהו נוסף?

• הוסף לסימניות
את צריכה לעשות אחרי ההורדה איזה שהוא עדכון בהגדרות של המחשב.
אם יש לך גישה ליוטיוב יש שם הרבה סרטונים שמדגימים מה לעשות בדיוק!
הייתי מסבירה לך אבל זה ארוך ומסובך להסביר בלי להדגים

• הוסף לסימניות
רוצה לתת לי את המייל שלך באישי??
יש לי תקיה עם שתי קבצים שאת צריכה להריץ (להתקין) וזה אמור לעבוד לך...
התקנתי בכמה מחשבים והכל עובד!!
יש סיכוי לשלוח לי?
היה לי את הקבצים האלה ונמחק, ואני צריכה להתקין עכשיו במחשב אחר
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה