התקנת SSL בLINUX DEBIAN

• הוסף לסימניות
שלום.

אני צריכה להתקין SSL בשרת apache שיושב במכונת debian.
כבר קניתי את התעודה, ואני רוצה להתקין.
מצאתי הסבר בקישור הזה איך אפשר להתקין.
אני רוצה לדעת לגבי מה שכתוב בסעיף שלוש (של חלק ההתקנה על DEBIAN), בהערה.
רשום שם שאם רוצים לאפשר גם פורט 80 וגם 443, יש צורך לשכפל את קובץ הקונפיגורציה.
האם זה נכון, או שאפשר שתי מקטעים של virtual host, אחד עבור http, ואחר עבור https.
זה המקטע שלי, לדוגמא:
קוד:
<VirtualHost *:80>
ServerName example.co.il
ServerAlias example.co.il
DocumentRoot /var/www/wordpressexample

<Directory />
        Options FollowSymLinks
        AllowOverride None
</Directory>

<Directory /var/www/wordpressexample>
        Options FollowSymLinks MultiViews
        AllowOverride None
        Order allow,deny
        allow from all
</Directory>
</VirtualHost>

האם להוסיף בקובץ זה את המקטע עבור 443 או לשכפל אותו?
כמו כן, במידה של שכפול, איך ליצור את הקבצים? הקובץ הנוכחי נקרא wordpress. האם ליצור לדוגמא wordpress2 עם המקטע וזה מספיק? או שצריך להגדיר זאת בעוד מקום.

כמו כן, הניתוב היחסי של קובץ הCSR וקובץ הKEY, מאיפה מתחיל? מהתקיה הנוכחית, של הקונפיגורציה? מתקיית הROOT של המכונה? מתקיית הROOT של הAPACHE?

תודה.

• הוסף לסימניות
upload_2019-12-30_16-39-35.png

• תודה
Reactions: aeb
  • הוסף לסימניות
אוקי, מצאתי פתרון כל שהוא, שאומר פשוט בפורט שמונים, להפנות אותו ל443.
תודה!

כמו כן, איפה עוד צריך להגדיר באתר וורדפרס שהכתובת השתנתה לhttps, חוץ מבהגדרות כלליות?
(אני לא מכירה וורדפרס כמעט(אולי יותר מדויק, בכלל...))

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה