מידע שימושי התקנת WAZE ברכב ללא מכשיר חכם

• הוסף לסימניות
התקנת WAZE ברכב ללא מכשיר חכם
יש דבר כזה??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוג_צעיר;2341733:
התקנת WAZE ברכב ללא מכשיר חכם
יש דבר כזה??
כן
יש מערכת מולטימדיה שיש בה אפשרות כזאת
אבל זה סיפור יקר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבק;2341775:
כן
יש מערכת מולטימדיה שיש בה אפשרות כזאת
אבל זה סיפור יקר

אפשר פרוט?
איך עובד? מה דרוש בשביל זה? מחיר?

• הוסף לסימניות
לא.
יש מערכות סטריאו חכמות שמורכבות במרכב הרכב המריצות וויז.

• הוסף לסימניות
יש לך מקום כפול למערכת ברכב? בארץ זה יעלה בסביבות 1000-2000.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;2341787:
יש לך מקום כפול למערכת ברכב? בארץ זה יעלה בסביבות 1000-2000.

יש לי ברכב מערכת מולטימדיה מותקנת
רכב פריאוס + של טויוטה

• הוסף לסימניות
יש לך מקום כפול למערכת ברכב?מה הכוונה?

אני עם טויוטה ורסו, מותקנת מערכת מולטימדיה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמת אחת;2341791:
יש לי ברכב מערכת מולטימדיה מותקנת
רכב פריאוס + של טויוטה
מעניין
חבר שלי קנה כזה רכב
עם וויז מותקן

• הוסף לסימניות
צריך לבדוק אם זה מובנה עם הדש בורד או שזה מערכת רגילה. יש כאלה הנשלפות ויש שנשלפות יחד עם הפלסטיקה של הדשבורד. בכל אופן הייתי בודק אולי כבר יש אפשרות במערכת הקיימת.

• הוסף לסימניות
רציתי בבקשה לדעת איך אפשר בבקשה להתקין וויז במערכת מולטימדיה של רכב צ'רי טייגו 8 פרו?
יש אנדרואיד אוטו במערכת אבל אין לי טלפון חכם לחבר אז אם למשהו יש מידע בבקשה איך להתקין וויז אשמח לדעת..
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני קניתי מערכת סינית אנדראיד עובדת מעולה למעלה משנה עם וויז ופנגו כולל מצלמת רוורס ו4g עלה לי 640 שקל
עם סים של נטפרי

• הוסף לסימניות
כמעט כל מערכת אנדרויד אפשר להתחבר ב-WIFI או להכניס סים ואז יש אינטרנט
אנחנו קנינו באלי אקספרס מערכת לא מאד יקרה (באזור ה-300) היא אוניברסאילית התקנו אותה ברכב
וחסמנו אותה אצל משהו פרטי כך שיש לנו רק וייז פנגו וכד'
החסימה ממש הרמטית כך שזה מתאים לכל אחד
מתחברים דרך WIFI עם הנסטיק של נטפרי עובד לנו מעולה
סה"כ הכל כולל החסימה יצא באזור ה-500 שקל

• הוסף לסימניות
כן אבל במערכות שמגיעות עם הרכבים החדשים הם אנדרואיד ואין בהם חנות להוריד אפליקציות וחבל להחליף אותם.. אני יודע שיש אפשרות אצל החברה להוסיף אפליקציות כמו וויז וכו פשוט לוקחים על זה תוספת מחיר..
לכן שאלתי אם למשהו יש מוסג איך מכניסים לשם וויז וכו'
שוב תודה

• הוסף לסימניות
מקפיץ את השאלה...

• הוסף לסימניות
כמעט כל מערכת אנדרויד אפשר להתחבר ב-WIFI או להכניס סים ואז יש אינטרנט
אנחנו קנינו באלי אקספרס מערכת לא מאד יקרה (באזור ה-300) היא אוניברסאילית התקנו אותה ברכב
וחסמנו אותה אצל משהו פרטי כך שיש לנו רק וייז פנגו וכד'
החסימה ממש הרמטית כך שזה מתאים לכל אחד
מתחברים דרך WIFI עם הנסטיק של נטפרי עובד לנו מעולה
סה"כ הכל כולל החסימה יצא באזור ה-500 שקל
איך עובד לך סינון של נטפרי על מערכת אנדרואיד?
התעודת אבטחה שלהם לא נתמכת במערכת זו.
אני שואלת כי אני קניתי גם מערכת אנדרואיד לרכב מאלי אקספרס ולא מצליחה להתחבר עם נטסטיק של נטפרי כי הם דורשים את התעודת אבטחה אבל היא לא נתמכת באנדרואיד.

• הוסף לסימניות
אני שואלת כי אני קניתי גם מערכת אנדרואיד לרכב מאלי אקספרס ולא מצליחה להתחבר עם נטסטיק של נטפרי כי הם דורשים את התעודת אבטחה אבל היא לא נתמכת באנדרואיד.
לי גם יש מערכת מעלי אקספרס והתקנתי תעודת אבטחה ועובד לי מצויין (אגב בשביל וויז לא צריך תעודת אבטחה של נטפרי
https://forum.netfree.link/topic/7875/תעודה-לוויז)

בכל מקרה מצרף קישור להסבר איך להתקין תעודה באנדרואיד (עובד באפליקציות חלקי אבל הדפדפן ופנגו וויז יעבדו..

• הוסף לסימניות
יש תעודת אבטחה ייעודית לאנדרואיד, ראה כאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה