- הוסף לסימניות
התקנת WAZE ברכב ללא מכשיר חכם
יש דבר כזה??
יש דבר כזה??
כןנכתב ע"י זוג_צעיר;2341733:התקנת WAZE ברכב ללא מכשיר חכם
יש דבר כזה??
נכתב ע"י אבק;2341775:כן
יש מערכת מולטימדיה שיש בה אפשרות כזאת
אבל זה סיפור יקר
נכתב ע"י park;2341787:יש לך מקום כפול למערכת ברכב? בארץ זה יעלה בסביבות 1000-2000.
מענייןנכתב ע"י אמת אחת;2341791:יש לי ברכב מערכת מולטימדיה מותקנת
רכב פריאוס + של טויוטה
כמה עולה חודשי? ומי המתקין?אני קניתי מערכת סינית אנדראיד עובדת מעולה למעלה משנה עם וויז ופנגו כולל מצלמת רוורס ו4g עלה לי 640 שקל
עם סים של נטפרי
איך עובד לך סינון של נטפרי על מערכת אנדרואיד?כמעט כל מערכת אנדרויד אפשר להתחבר ב-WIFI או להכניס סים ואז יש אינטרנט
אנחנו קנינו באלי אקספרס מערכת לא מאד יקרה (באזור ה-300) היא אוניברסאילית התקנו אותה ברכב
וחסמנו אותה אצל משהו פרטי כך שיש לנו רק וייז פנגו וכד'
החסימה ממש הרמטית כך שזה מתאים לכל אחד
מתחברים דרך WIFI עם הנסטיק של נטפרי עובד לנו מעולה
סה"כ הכל כולל החסימה יצא באזור ה-500 שקל
לי גם יש מערכת מעלי אקספרס והתקנתי תעודת אבטחה ועובד לי מצויין (אגב בשביל וויז לא צריך תעודת אבטחה של נטפריאיך עובד לך סינון של נטפרי על מערכת אנדרואיד?
התעודת אבטחה שלהם לא נתמכת במערכת זו.
אני שואלת כי אני קניתי גם מערכת אנדרואיד לרכב מאלי אקספרס ולא מצליחה להתחבר עם נטסטיק של נטפרי כי הם דורשים את התעודת אבטחה אבל היא לא נתמכת באנדרואיד.
יש תעודת אבטחה ייעודית לאנדרואיד, ראה כאןאיך עובד לך סינון של נטפרי על מערכת אנדרואיד?
התעודת אבטחה שלהם לא נתמכת במערכת זו.
אני שואלת כי אני קניתי גם מערכת אנדרואיד לרכב מאלי אקספרס ולא מצליחה להתחבר עם נטסטיק של נטפרי כי הם דורשים את התעודת אבטחה אבל היא לא נתמכת באנדרואיד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים