דרוש מידע התקפי גרד מטורף בגרון

• הוסף לסימניות
התקפים תכופים של שיעול יבש כתוצאה מגרד פתאומי מטורף בגרון, מגיע לרוב על רגע תחושה של יובש או חספוס בגרון- מכירים? איך ניתן להקל? שתיה לרוב לא עוזרת, וכשאין מישהו באיזור לפעמים גם קשה למזוג לעצמי, איך אפשר לעצור את מתקפת השיעולים הבלתי נשלטת והמתישה הזו?

• הוסף לסימניות
אולי הרופא יכול לתת משאף כדי להקל
או לעשות כככככככככככככככככ
במיוחד אם אין מישהו באיזור ;)

• הוסף לסימניות
אולי זה אלרגיה?

פניסטיל עוזר

• הוסף לסימניות
נשמע כמו אלרגיה
אפשר לנסות לקחת כדור לאלרגיה שימנע את הגרד מראש

• הוסף לסימניות
זה קורה בדר"כ על רקע גרון קצת יבש או קצת צינון.

• הוסף לסימניות
לא חשבתי על הכיוון, אולי
לנסת לקחת פניסיטיל באותו זמן?
אני לא יודעת לענות על השאלה
מומלץ לעיין כאן

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יכול לעזור מנסיונו?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
רציתם לדעת "מנסיונו" אז ככה -
סבלתי רבות מהתופעה ואני עדה לקושי ולסבל הרב. כל התקף כזה גורם לחולשה בכל הגוף.
באיזשהו שלב כשעברתי דירה לצפון התופעה התגברה ורצתי לבדוק אלרגיה ואכן זו היתה הסיבה (עצי ברוש, דשא וקרדית האבק)

הבדיקה נעשתה ע"י בדיקת אלרגיות מטעם הקופה בדיקה פשוטה עם תמציות ששמים על הידיים ואז רואים מה התגובה.
אצלי הנקודות של האלרגיה פשוט התנפחו והתאדמו ולא היה ספק שיש כאן אלרגיה.

הטיפול בזה היה - תרופה שנקראת "זילרג'י" במשך חודש ושימוש בתרסיס שנקרא "אבאמיס" דרך האף. עזר פלאים.
היום - תקופה ארוכה אחרי אני משתמשת רק באבאמיס לעיתים רחוקות בעונות מעבר, במיוחד באביב בו מנקים לפסח בין השאר גם את האבק...

מה שבעיקר עזר זו המודעות והיכולת להמנע מזה - לדוגמא בבחירת ספסל לשבת עליו לא אבחר כזה שיש לידו עצי ברוש, או כשאני מנקה רציני אני עושה זאת עם מסכה על הפנים ממש כמו בקורונה. כשאני נכנסת למבנה חדש אני יכולה לדעת מיד אם יש עצי ברוש בסביבה ואז אני דואגת לטפל מידית עם התרסיס הנ"ל.

ממליצה מאוד לבדוק אלרגיה, זה ענין של איכות חיים!!!

• הוסף לסימניות
לכי לרופא לבדוק שלא מתפתח שם הרפס...
זה עלול להיות מסוכן מלבד העניין שזה לא נעים.

• הוסף לסימניות
עוד מישהו יכול לעזור מנסיונו?
חלב את שותה?
אם כן מנסיון זה עושה השתעלויות נוראיות וכדאי להפסיק עד כמה שניתן עם החלבי

תרגישי טוב

• הוסף לסימניות
.התקפים תכופים של שיעול יבש כתוצאה מגרד פתאומי מטורף בגרון
אולי זה פשוט וירוס?
לא זוכרת גירוד בצוואר אבל כן התקפי שיעול מפחידים.
לא עזר לי כלום אינלציה עם מי מלח הקלה במקצת לא ישני לילות שלמים קורונה נשללה. ובסוף לאחר כשבוע עבר.
רפואה שלימה במהרה. מאוד לא פשוט.

• הוסף לסימניות
אני סבלתי מאותה בעיה באופן קל יותר,
הלכתי לבדיקות אלרגיה ויצאתי אלרגית למספר חומרים באוויר.
כדאי לך לנסות להיבדק.

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולם על התגובות, העצות והשיתופים, אבדוק את הכיוון של אלרגיה, מעניין שכרגע אני עם ווירוס, ובדר"כ זה מתגבר בזמנים כאלה. יתכן שזה תמיד קשור לווירוס? אחד כזה שמתעורר לעיתים קרובות בגרון?

• הוסף לסימניות
השיעולים הם בעצם בתפקיד הכחכוח...
ומשאף- נראה לי פחות, כי זה לא יפסיק את הגרד
אם לא תתני לזה צ'אנס, לא תדעי.....
דווקא נשמע הצעה הגיונית.

יכול להועיל גם במקרה של אלרגיה וגם של וירוס.

• הוסף לסימניות
. יתכן שזה תמיד קשור לווירוס? אחד כזה שמתעורר לעיתים קרובות בגרון?
אצלי בכל אופן האלרגיה התפתחה להרבה וירוסים ודלקות בגרון שהוצרכו טיפול באנטיביוטיקה חזקה מאוד (קראתי לזה כדורי מלחמה בגלל הגודל המפחיד שלהם...)
מאז שטיפלתי באלרגיה נעלמו כל הוירוסים והדלקות... ב"ה. וכבר עברו לפחות 5 שנים ללא דלקת כשאז סבלתי ממנה בממוצע פעמיים בשנה!
הרבה בריאות....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה