התקשרות לתא קולי של מספר אחר

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג איך אני מגיעה לתא הקולי של מספר אחר? (הפלאפון שלי נשבר:mad: ואני רוצה לשמוע אם השאירו לי בו הודעות)
תודה על העזרה.

• הוסף לסימניות
את מתקשרת לפלאפון שלך מפלאפון אחר, כשמגיע לתא קולי לוחצת מייד סולמית,
ואז את נכנסת לתא הקולי שלך וצריכה להקיש את הקוד...וכו'
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
או להתקשר ל151ואח"כ את המספר טלפון בלי 0 בתחילה
נניח והמספר הוא 0527100000 צריך להתקשר 151527100000

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמשים;681309:
את מתקשרת לפלאפון שלך מפלאפון אחר, כשמגיע לתא קולי לוחצת מייד סולמית,
ואז את נכנסת לתא הקולי שלך וצריכה להקיש את הקוד...וכו'
בהצלחה.
או כוכבית

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע איך עושים את זה בקו נייח של 014 בזק בינלאומי?
דהיינו לשמוע הודעות מרחוק?

• הוסף לסימניות
אגב, בגלל זה חשוב להחליף את הסיסמא ולא להשאיר אותה 1234,
כבר שמעתי על מישהי שהשאירה הודעה לחברה שלה ואח"כ התקשרה "לבדוק" איך יצאה ההודעה... :(

• הוסף לסימניות
בבזק, למשל, אם לא שונתה היסמא הראשונית: אין אפשרות למשוך הודעות מרחוק. (חשוב לשים לב, לפני יציאה מהבית בפעם הראשונה שמתכננים לעשות את זה...)
ואגב, משיכת הודעות מסלולר, דרך ההתקשרות אליו עד שמגיע לת"ק וכו', כפי שהוצע כאן, מומלצת באופן קבוע:
מבדיקת בני משפחתי, עולה כי זו הדרך הזולה (או יותר נכון - חינמית) למשוך הודעות.
החברה לא הכלילה את ההתקשרות לת"ק בתוך חבילות הדקות. והתשלום על משיכת ההודעות - יקר להחריד.
כמובן, יתכנו שינויים בין המסלולים ובין החברות... בכל אופן, שווה בדיקה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה