נכתב ע"י נמנמת;1411868:התקשרו אלי מהמעון של הבן שלי שהוא משלשל, ואני יבוא לקחת אותו.
הגיוני???????
היא טוענת שזה מדבק..
מה אני אמורה לעשות?
נכתב ע"י יעל;1411886:הבת שלי שילשלה פעם אחרי שנתנו לה חלב והיא היתה רגישה לחלב עד גיל שנתיים.
הרופא נתן לי אישור והיא נשארה במעון.
נכתב ע"י נמנמת;1411895:הייתי אצל הרופא לפני תקופה והוא אמר לי שזה ויראלי.
והמטפלת אומרת לי שהיא צריכה לראות אישור להרופא....
ואני עובדת מחוץ לעיר...
נכתב ע"י nc;1411906:ואם זה ויראלי זה מצדיק הדבקה של כל ילדי המעון?
ומה אשמת הילדים והאמהות האחרות שאת עובדת מחוץ לעיר? את מוכנה שילדי אמהות שעובדות מחוץ לעיר ידביקו את הבן שלך?
נכתב ע"י nc;1411906:ואם זה ויראלי זה מצדיק הדבקה של כל ילדי המעון?
ומה אשמת הילדים והאמהות האחרות שאת עובדת מחוץ לעיר? את מוכנה שילדי אמהות שעובדות מחוץ לעיר ידביקו את הבן שלך?
נכתב ע"י נמנמת;1411912:אוקי אוקי..
לא להתקיף---
אני חדשה במקצוע..
לא יודעת שויראלי מדבק..
נכתב ע"י משי 1;1411932:יש באמת וירוס שמסתובב עכשיו מאד,
אך יש גם ילדים שמשלשלים כמה שבועות כשהם מוציאים שיניים - אז גם זה קורה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים