רשתות התראות אבטחה קריטיות ב- Avast

• הוסף לסימניות
דחוף, האנטי וירוס Avast Free Antivirus שולח לי 10 התראות אבטחה קריטיות כמו "כתובת ה- IP שלך גלוייה, המיקום שלך גלוי, וצריך לשלם לאנטי וירוס בשביל לטפל בזה, או שעליי להחליף אנטי וירוס או לא להתחבר כלל לאינטרנט בסטיק הזה?

• הוסף לסימניות
אם לשלם על אנטיוירוס אז לא להם אלא ל איסט למשל
אווסט סתם מיותר ומזיק למחשב

• הוסף לסימניות
אם לשלם על אנטיוירוס אז לא להם אלא ל איסט למשל
אווסט סתם מיותר ומזיק למחשב
אם אין לי אפשרות לשלם - לנתק את האינטרנט? או להתקין תוכנת אנטי וירוס אחרת, ויכול להיות שההתראות של אווסט לא נכונות, הם כתבו גם את כתובת הIP שלי ואת המיקום שלי (משהו באנגלית), האם צריך לחשוש מזה, ואם כן מה לעשות?
1741531149760.png

קבצים מצורפים

• ביאור 2025-03-09 165150.png
    ביאור 2025-03-09 165150.png
    KB 60.7 · צפיות: 25
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
החינמי שלהם מקשקש הרבה
אם אתה לא בקטע לשלם
אולי עדיף שתשאר עם המובנה של ווינדוס
ולא, אל תתקין אנטיוירוס פרוץ
ראית גם את מה שכתוב בקובץ הקטן, לגבי שהמיקום גלוי וכתובת ה-IP גלוייה, והוא ממש כתב את הכתובת ואת המיקום, וגם בצד שמאל למעלה בדפדפן כתוב שאני מנוהל ע"י ארגון מסויים, בעוד שאני לא מחובר לשום אינטרנט של עבודה או משהו כזה, האם אני צריך לחשוש מהאקרים בעניין זה, או שכל זה קישקושים של האנטי וירוס ושווה לי להתקין אנטי וירוס אחר (יש לי קובץ התקנה של אנטי וירוס אחר וקודם כל עליי להסיר את האנטי וירוס של אווסט), תודה,

• הוסף לסימניות
אם אתם לקוחות של ספק נטפרי, התעבורה שלכם מנותבת ממילא דרך שרת הסינון, וממילא כתובת ה-IP החיצונית היא של ספק הסינון ואין דרך להגיע ממנה למחשב שלכם, כך שזו בהחלט התראת שווא.

• הוסף לסימניות
ראית גם את מה שכתוב בקובץ הקטן, לגבי שהמיקום גלוי וכתובת ה-IP גלוייה, והוא ממש כתב את הכתובת ואת המיקום, וגם בצד שמאל למעלה בדפדפן כתוב שאני מנוהל ע"י ארגון מסויים, בעוד שאני לא מחובר לשום אינטרנט של עבודה או משהו כזה, האם אני צריך לחשוש מהאקרים בעניין זה, או שכל זה קישקושים של האנטי וירוס ושווה לי להתקין אנטי וירוס אחר (יש לי קובץ התקנה של אנטי וירוס אחר וקודם כל עליי להסיר את האנטי וירוס של אווסט), תודה,
אני לא באמת יודע מהקורה במחשב שלך
זה שהוא יודע את הip זה דבילי

הוא יושב על המחשב אז יש לו את הip והמיקום
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך מרחוק עם בדיקה מעמיקה

• הוסף לסימניות
דחוף, האנטי וירוס Avast Free Antivirus שולח לי 10 התראות אבטחה קריטיות כמו "כתובת ה- IP שלך גלוייה, המיקום שלך גלוי, וצריך לשלם לאנטי וירוס בשביל לטפל בזה, או שעליי להחליף אנטי וירוס או לא להתחבר כלל לאינטרנט בסטיק הזה?
קשה מאוד להתפטר מהתוכנה הזו
לאחרונה סו''ס הצלחתי למחוק אותה לגמרי ע''י תוכנת Revo Uninstaller

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא באמת יודע מהקורה במחשב שלך
זה שהוא יודע את הip זה דבילי

הוא יושב על המחשב אז יש לו את הip והמיקום
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך מרחוק עם בדיקה מעמיקה
איך תוכל לעזור לי מרחוק? תודה,

• הוסף לסימניות
אם אתם לקוחות של ספק נטפרי, התעבורה שלכם מנותבת ממילא דרך שרת הסינון, וממילא כתובת ה-IP החיצונית היא של ספק הסינון ואין דרך להגיע ממנה למחשב שלכם, כך שזו בהחלט התראת שווא.
סים של 019 עם סינון של נטפרי,

• הוסף לסימניות
סים של 019 עם סינון של נטפרי,
בגדול - אין לך דרך להעלים את כתובת ה-IP החיצונית שלך (חוץ מ-VPN באישור נטפרי, למטרה מוצדקת בלבד), אבל אין לך סיבה לחשוש - משום שכתובת ה-IP היא של הספק ולא שלך ברמה האישית..

• הוסף לסימניות
האנטי וירוס Avast Free Antivirus
יש פה סתירה במשפט שציטטתי.

להתעלם מכלל השטויות שהוא מציף, ולהסיר אותו מהמחשב. ויפה דקה קודם.
אם משהו חינמי, אפשר ועדיף כבר להסתמך על דיפנדר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכל העוזרים, הסרתי את אווסט והתקנתי אייסט, יש תוכנה שכתובה פה באחד הפוסטים שעוזרת להסיר אווסט.

• הוסף לסימניות
יש תוכנה שכתובה פה באחד הפוסטים שעוזרת להסיר אווסט

• הוסף לסימניות
?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה