אם אין לי אפשרות לשלם - לנתק את האינטרנט? או להתקין תוכנת אנטי וירוס אחרת, ויכול להיות שההתראות של אווסט לא נכונות, הם כתבו גם את כתובת הIP שלי ואת המיקום שלי (משהו באנגלית), האם צריך לחשוש מזה, ואם כן מה לעשות?אם לשלם על אנטיוירוס אז לא להם אלא ל איסט למשל
אווסט סתם מיותר ומזיק למחשב
ראית גם את מה שכתוב בקובץ הקטן, לגבי שהמיקום גלוי וכתובת ה-IP גלוייה, והוא ממש כתב את הכתובת ואת המיקום, וגם בצד שמאל למעלה בדפדפן כתוב שאני מנוהל ע"י ארגון מסויים, בעוד שאני לא מחובר לשום אינטרנט של עבודה או משהו כזה, האם אני צריך לחשוש מהאקרים בעניין זה, או שכל זה קישקושים של האנטי וירוס ושווה לי להתקין אנטי וירוס אחר (יש לי קובץ התקנה של אנטי וירוס אחר וקודם כל עליי להסיר את האנטי וירוס של אווסט), תודה,החינמי שלהם מקשקש הרבה
אם אתה לא בקטע לשלם
אולי עדיף שתשאר עם המובנה של ווינדוס
ולא, אל תתקין אנטיוירוס פרוץ
אני לא באמת יודע מהקורה במחשב שלךראית גם את מה שכתוב בקובץ הקטן, לגבי שהמיקום גלוי וכתובת ה-IP גלוייה, והוא ממש כתב את הכתובת ואת המיקום, וגם בצד שמאל למעלה בדפדפן כתוב שאני מנוהל ע"י ארגון מסויים, בעוד שאני לא מחובר לשום אינטרנט של עבודה או משהו כזה, האם אני צריך לחשוש מהאקרים בעניין זה, או שכל זה קישקושים של האנטי וירוס ושווה לי להתקין אנטי וירוס אחר (יש לי קובץ התקנה של אנטי וירוס אחר וקודם כל עליי להסיר את האנטי וירוס של אווסט), תודה,
קשה מאוד להתפטר מהתוכנה הזודחוף, האנטי וירוס Avast Free Antivirus שולח לי 10 התראות אבטחה קריטיות כמו "כתובת ה- IP שלך גלוייה, המיקום שלך גלוי, וצריך לשלם לאנטי וירוס בשביל לטפל בזה, או שעליי להחליף אנטי וירוס או לא להתחבר כלל לאינטרנט בסטיק הזה?
איך תוכל לעזור לי מרחוק? תודה,אני לא באמת יודע מהקורה במחשב שלך
זה שהוא יודע את הip זה דבילי
הוא יושב על המחשב אז יש לו את הip והמיקום
אם אתה רוצה אני יכול לעזור לך מרחוק עם בדיקה מעמיקה
סים של 019 עם סינון של נטפרי,אם אתם לקוחות של ספק נטפרי, התעבורה שלכם מנותבת ממילא דרך שרת הסינון, וממילא כתובת ה-IP החיצונית היא של ספק הסינון ואין דרך להגיע ממנה למחשב שלכם, כך שזו בהחלט התראת שווא.
Yankystech gmail.comאיך תוכל לעזור לי מרחוק? תודה,
בגדול - אין לך דרך להעלים את כתובת ה-IP החיצונית שלך (חוץ מ-VPN באישור נטפרי, למטרה מוצדקת בלבד), אבל אין לך סיבה לחשוש - משום שכתובת ה-IP היא של הספק ולא שלך ברמה האישית..סים של 019 עם סינון של נטפרי,
יש פה סתירה במשפט שציטטתי.האנטי וירוס Avast Free Antivirus
יש תוכנה שכתובה פה באחד הפוסטים שעוזרת להסיר אווסט
www.prog.co.il
?![]()
תוכנות - גלישה מהירה פי ארבע ב-Avast
בהגדרות של אנטי וירוס Avast Free Antivirus יש אפשרות להתקין בחינם "גלישה מהירה פי ארבע" אבל זה לא מתקין באמת אלא רק כותב שזה מתקין, או שזה מביא הודעה "אי אפשר להסיר את התוכנה", השאלה אם זה נכון שאפשר להתקין דבר כזה בחינם, ואם כן איך עושים את זה?www.prog.co.il
מה לא ברור?
לא הבנתי למה ציטטת את מה שכתבתי, אבל לא משנה, לילה טוב,מה לא ברור?
הבאתי קישור לתוכנה שהזכרת, זה הכללא הבנתי למה ציטטת את מה שכתבתי, אבל לא משנה, לילה טוב,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים