דרוש מידע התראות פיקוד העורף בפרוג

• הוסף לסימניות
הצלחתי!
כמו שמתואר למעלה.
את צריכה רק ללחוץ ליד הקישור של פרוג במנעול ואז לסדר שלא יהיה התראות מהאתר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לנטרל את זה?

• הוסף לסימניות
ליד הקישור יש בצד ימין

• הוסף לסימניות
ההתראות מאתר פרוג כבר חסומות לי, ועדיין ההתראות "צבע אדום" החדשות של פרוג קופצות לי בגלישה באתר.
(בחלק העליון של הדף)
לחצתי על כפתור הרמקול שבהודעה, אבל אני עדיין מקבלת את ההתראות עם קול.
(זה די מבהיל כשזה קורה לי תוך כדי העבודה, ואני לא רוצה את זה.)
מישהו יודע איך מבטלים?

• הוסף לסימניות
ההתראות מאתר פרוג כבר חסומות לי, ועדיין ההתראות "צבע אדום" החדשות של פרוג קופצות לי בגלישה באתר.
(בחלק העליון של הדף)
מישהו יודע איך מבטלים?
@הכלבויניק

• הוסף לסימניות
(בחלק העליון של הדף)
מישהו יודע איך מבטלים?
כנל
זה התחיל פתאום היום!
אני לא יכולה זה ממש מכניס ללחץ
למה אני צריכה לשמוע את הצלילים של ההתרעות על האזעקות זה לא עוזר ולא מקדם לשום דבר!
איך מתפטרים מזה????

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת.
חסמתי את ההתראות דרך ההגדרות גוגל, אבל זה עדיין ממשיך. (ודי מלחיץ את הילדים כל פעם הצפצופים האלו)

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לדעת.
חסמתי את ההתראות דרך ההגדרות גוגל, אבל זה עדיין ממשיך. (ודי מלחיץ את הילדים כל פעם הצפצופים האלו)
גם התראות וגם צלילים, שימי לב.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לחיצה על אייקון הרמקול שעל ההתראה, מכבה את הצליל גם להמשך.
1697379871986.png

במקביל, הורדנו את זמן ההתראה על המסך מ-3 דקות למספר שניות.

אשמח לשמוע אם יש כאלו שהצליל עדיין עובד למרות הכיבוי כנ"ל.

• הוסף לסימניות
לחיצה על אייקון הרמקול שעל ההתראה, מכבה את הצליל גם להמשך.
הורדנו את זמן ההתראה על המסך מ-3 דקות למספר שניות.

אשמח לשמוע אם יש כאלו שהצליל עדיין עובד למרות הכיבוי כנ"ל.
אצלי זה בכלל לא מופיע היום - לא עשיתי אף חסימה רק השתקתי את הצליל
אתמול כן הופיע לי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה