התרגום של גוגל לא מתרגם את המשפטים שמשתנים בכרום לאחר שהוא תרגם את הדף בהתחלה

• הוסף לסימניות
התרגום של גוגל כרום לא מתרגם את המשפטים שמשתנים בכרום לאחר שהוא כבר תרגם את הדף בהתחלה.
עד שלוחצים על בטל תרגום (הצג מקור) ולתרגם שוב.
התוסף שלהם גם לא עוזר.
מישהו יודע מה הפתרון לזה.

• הוסף לסימניות
לא קשור לכאן
אבל אני חסומה עדיין לאיש את רעהו
מישהו יכול לתרגם לי המשפט הבא? (גול תרגום לא מתרגם לי טוב)
Will check and let you know
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
לא קשור לכאן
אבל אני חסומה עדיין לאיש את רעהו
מישהו יכול לתרגם לי המשפט הבא? (גול תרגום לא מתרגם לי טוב)
Will check and let you know
בתודה מראש
Will check = אנו נבדוק
and = ו..
let you know = ניתן לך לדעת

ובעברית מדוברת:
"נבדוק ונודיע לך"

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באמת גוגל תרגם לי את זה ככה:
"תבדוק ותודיע לך"

לא יודע איך אנשים סומכים על זה...
גם לי תרגם ככה
וזה לא הסתדר לי
חשבתי לעצמי שלכאורה התרגום שנבדוק ונודיע לך
אבל רציתי להיות בטוחה
שוב תודה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בעניני ממונות חשוב לדעת להזהר מתרגום גוגל, וכבר כתבתי באיש לרעהו דוגמאות חמורות מזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה