התרגשות גדולה

• הוסף לסימניות
:):):):):)
אי אפשר לפרגן לבנאדם?????????
אם לא נהנים לא מגיבים.
וחבל.........
התפעלות ממעשי בראשית
"מה רבו מעשיך"
"זה היום תחילת מעשיך".... בדיוק מתאים - בריאת העולם....
חברה התעוררות!!!
תפרגנו תפרגנו תפרגנו!
למה זה קשה?
רק עכשיו היה ראש השנה וכבר?
והעיקר סיור וירטואלי מדהים
מלא בזכרונות מתוקים

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
אלא ממה?
לא חסרים כאן ניקים שמעלים תמונות רק כדי לקבל עליהם מחיאות כפיים, ואם הם בקבוצה הנכונה לאף אחד אין עם זה בעיה.
למי ולמה כואב לקבל את הרצון של צלמת לשתף בתמונות יפהפיות שהיא צילמה? זה מוריד את הרמה של הפורום? זה לוקח מקום? זה מסיט את הפורום מהנושא?

ולגבי הכמות - היא ציינה שהיא חדשה כאן. אפשר להסביר בצורה עניינית את הצורך לא להעמיס תמונות באותו אשכול.

• הוסף לסימניות
(((

• הוסף לסימניות
בלי להתייחס לכל הבלה בלה שלכם, התמונות הראשונות מדהימות, עוצרות נשימה אחת-אחת.

• הוסף לסימניות
בעיני מצאה חן התמונה הראשונה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתלמדת;860686:
אלא ממה?
לא חסרים כאן ניקים שמעלים תמונות רק כדי לקבל עליהם מחיאות כפיים, ואם הם בקבוצה הנכונה לאף אחד אין עם זה בעיה.
למי ולמה כואב לקבל את הרצון של צלמת לשתף בתמונות יפהפיות שהיא צילמה? זה מוריד את הרמה של הפורום? זה לוקח מקום? זה מסיט את הפורום מהנושא?

ולגבי הכמות - היא ציינה שהיא חדשה כאן. אפשר להסביר בצורה עניינית את הצורך לא להעמיס תמונות באותו אשכול.
לא חדש פה ......

• הוסף לסימניות
)))

• הוסף לסימניות
תמונות יפות!
זכית להיות במקומות מרהיבים וזה משובב נפש לחוות את המקומות הללו דרך עדשת המצלמה שלך.

שיתוף חברתי מצויין ומהנה, אך מקצועית - אין כאן עניין לפורום.
אם היית מעלה תמונה אחת או שתיים בעלות ייחודיות, זוית שמספרת סיפור, טכניקה שמכניסה אוירה, היה יכול להתפתח כאן דיון מקצועי מצוין שהיה תורם לך ולשאר באי הפורום.

יש כאלו שאינם רואים בעין יפה הפיכת הפורום לפורום שיתוף תמונות חביבות, ויש שנהנים מכך ומקפצים בחדווה למול תמונות יפות שכאלה (וגם למול תמונות הרבה פחות יפות מאלה..)

עצתי לך:
העלי תמונה שהשקעת בה מחשבה, שתפקידך היה מעבר ל'כון ולחץ', שאת בחרת את נתוני הצילום בבחירה מודעת למטרה מסויימת, שאת מרגישה שהצלחת להעביר בה משהו, להתגבר על מכשול טכני באופן מתוחכם, או כל ביטוי אישי אחר, ואז יהיה טוב לך וטוב לעולם..

ולאלו הגועשים ושוצפים כנגד כל מי שמעז לדרוש את כבוד הפורום ומימוש מטרתו האמיתית - פעם הדעה שלכם הייתה בגדר מיעוט רעשני, היום זה כבר 'חוצפה' לחלוק על דעתכם, לא רחוק היום שבו לא תהיה זכות דיבור לדורשי הרמה הגבוהה..

אתם יורים לעצמכם ברגל, וזה כואב גם לאלו שעומדים סביבכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;861007:
ולאלו הגועשים ושוצפים כנגד כל מי שמעז לדרוש את כבוד הפורום ומימוש מטרתו האמיתית - פעם הדעה שלכם הייתה בגדר מיעוט רעשני, היום זה כבר 'חוצפה' לחלוק על דעתכם, לא רחוק היום שבו לא תהיה זכות דיבור לדורשי הרמה הגבוהה..

אתם יורים לעצמכם ברגל, וזה כואב גם לאלו שעומדים סביבכם.
כ"כ יפה לראות שאחד מ'הזהבים' מבין שקיימים עדיין אנשים מאחורי התמונות ויש להם רגשות...
אשריך!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;861030:
כ"כ יפה לראות שאחד מ'הזהבים' מבין שקיימים עדיין אנשים מאחורי התמונות ויש להם רגשות...
אשריך!

נדמה לי שציטטת את החלק הלא נכון.. או שלא הבנת אותי בקטע הספציפי הזה.

בכל מקרה, אין שום הצדקה להעלבה או פגיעה אישית, וזה ברור ונהיר!
אני רק מקוה שידוע שגם ל'זהבים' יש רגשות.. ויתכן שדווקא בתור 'זהבים' או מה שזה אמור לייצג - רגשותיהם המקצועיים עדינים ועמוקים יותר.. כמה זהבים שכאלה נטשו פה לאחר שלא הרגישו שמתחשבים ברגשותיהם.. וחבל. (אני בפירוש לא מתכוון לאלה שהתבטאו בצורה לא ראויה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;861030:
אשריך!
:confused:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;861030:
אשריך!
הוא בסך הכל רענן נהלים ודווקא בטוב טעם .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;861030:
אשריך!

ואלי תביני מתישהו יום אחד שגם מאחורי הניקים אותם אתם טורחים להשמיץ יום יום ושעה ושעה (ועוד אחרי זה מצפים מהם ליחס חיובי ???) יש אנשים ורגשות.

• הוסף לסימניות
לצערנו בעבר, כשרצו לומר את מה שאמרת (וזה חשוב מאוד) היו נשלפים שנינויות ועקיצות מכל המאגרים: אין לכם אלבומים בבית? לא כל מי שקנו לו מצלמה הוא צלם, ועוד כהנה וכהנה. בד"כ נמעני ההודעה לא הבינו מה רוצים מהם, והאחרים התקוממו על הגישה.
ההודעה שלך (2 הפסקאות הראשונות) יפה ומכבדת, ברורה ומובנת וכל הניקים הוותיקים שמחו לראות שהצליחו להעביר את המסר בצורה כזו. נראה לי להעתיק ולשמור למקרים כאלה(שלא יהיו!)

הפסקה האחרונה גם כן חשובה ונכונה לחלוטין.
(מלבד התייחסות למקצוענות כרגש, אבל המקצוענות חשובה ללא ספק, בוודאי בפורום צילום מקצועי)
אני מקווה שכולם מסכימים עליה, וחילוקי הדעות שהיו עד כה התכוונו לדרך בה יש להחיל אותה.
שנה חדשה- דרך ישרה וחלקה (מי מתנדב לצלם את הדרך?)

• הוסף לסימניות
אני מתנצלת בפני כולם על הסערה שעוררו מילותי.

• הוסף לסימניות
אולי יש כמה זהבים שנטשו כיון שלא שמו לב לריגשותיהם - ואני מאמינה שכך.
יש פה כמה שממש חשים שהם המציאו את המושג צילום והם היחידים שמבינים בזה....
ומזלזלים בכל אחד שרוצה ללמוד / לומד בפועל / לא למד ויש לו חוש לצילום.

ולך, 'הגלים' - אין לנו ענין להשמיץ את אותם הניקים, וסליחה אם כך הבנת את הדברים שהמתלמדים כתבו כאן.....
רק מקבלים מהם הערות פוגעות כאילו שאם אין לי מושגים בצילום - אז אין לי טיפת שכל והבנה בכלום, וסליחה על הביטוי.... "תביני שאת בכלל אמורה לעוף מפה...."
אז אני אומרת שאחרי הכל, מאיר, שיש לו קצת יותר ידע ונסיון מכמה פה, מתייחס לכך שמאחורי כל תמונה וניק (בין אם הוא קשור לכאן או לא) עומד בן אדם עם רגשות ומדברים איתו בצורה מכובדת, ולא בצורה מזלזלת - זה יפה לראות את זה...
בעיקר אחרי כמה וכמה אשכולות פוגעים בצורה ממש מבישה.

לא התכוונתי לעורר סערה, ואני בכלל לא צלמת, ולא מבינה בצילום....
אבל אני מבקרת פה די הרבה ואני יכולה לציין שמעניין פה, ולפעמים ממש בלתי נסבל פה....
מבחינתכם - אתם יכולים לגמרי להתעלם.

שנה מבורכת, לכולם ולכל אחד בנפרד,
וסליחה אם מישהו לא הבין אותי נכון ונפגע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;861040:
נדמה לי שציטטת את החלק הלא נכון.. או שלא הבנת אותי בקטע הספציפי הזה.
לא הבנתי נכון את ההודעה, כיון שקראתי במהירות,
סליחה....

ואני מסכימה עם כל מילה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....