התרעות מייל לשתי כתובות

• הוסף לסימניות
תודה רבה
1. אני לא שאלתי וזה ברור ופשוט
2. פה דברנו על התוסף X-NOTIFIER ושם אני לא מסתדר

אבל תודות מה שכתבת אני חיפשתי את Checker Plus for Gmail ומצאתי את זה כאן וזה עובד מצוין ובלי להגדיר כלום ובכל החשבונות שפתוחות

תודה תודה
אני ממליץ לכולם להוריד את זה משם!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י IE;2179066:
תודה רבה
1. אני לא שאלתי וזה ברור ופשוט
2. פה דברנו על התוסף X-NOTIFIER ושם אני לא מסתדר
תגובתי היתה מכוונת אל פותח האשכול...
לא אליך.
נכתב ע"י IE;2179066:
אבל תודות מה שכתבת אני חיפשתי את Checker Plus for Gmail ומצאתי את זה כאן וזה עובד מצוין ובלי להגדיר כלום ובכל החשבונות שפתוחות

תודה תודה
אני ממליץ לכולם להוריד את זה משם!!!!!!
שמח שהסתדרת.
זה באמת הפיתרון הכי פרקטי והכי קל ופשוט.
מתפלא למה אף אחד לא הביא אותו בכל האשכול.

• הוסף לסימניות
התוסף שכתבתי מומלץ לאנשים שיש להם מיילים לא רק של ג'ימייל.
כמו"כ, הוא מתאים גם לדפדפנים אחרים.

• הוסף לסימניות
העיקר עכשיו יש לי 3 מתריעים לדואר נכנס, רק תשלחו הודעה וכל המחשב מזדעזע...

• הוסף לסימניות
מה רע ב'דואר' של ווינדוס 10, מתריע על מייל מכל החברות.
לפעמים מיקרוסופט לא כל כך גרועים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;2179129:
שמח שהסתדרת.
זה באמת הפיתרון הכי פרקטי והכי קל ופשוט.
מתפלא למה אף אחד לא הביא אותו בכל האשכול.

אם הוא הסתדר, תרשו לי להמשיך במקומו.
וינדוס 7, כרום גרסה גרסה 51.0.2704.103, מנסה להתקין את ה-Checker Plus for Gmail (מאותו מקום ש-IE הוריד).
אני רוצה להגדיר אותו שיתריע בלי קשר אם אני מחובר למייל או לא, והאופציה לא עובדת.
אני עושה "הוספת חשבון", מכניס פרטים, מאפשר גישה, ו... הודעת שגיאה.
שניה לפני שהחלון נסגר הספקתי לראות (נסיתי כמה פעמים) שהוא כותב משהו להעתיק לאפליקציה.
אחרי שהוא נסגר מופיע פופ-אפ של התוסף "could not get UserInfo".
כתוב שם שזה גרסת בטא, ויש קישור לפורום וכו'.
למישהו זה כן עובד, או שאתם משתמשים באופציה שיתריע רק כשהמייל מחובר?
אולי גרסה יותר חדשה?

• הוסף לסימניות
כשאני משתמש בתוסף הנ"ל Checker Plus for Gmail עם מסך חיצוני (מחשב נייד מחובר למסך ומחשב סגור מקופל סגור) אז אני רק שומע את הצילצול אבל ההודעה במסך לא רואים ואם אני פותח המחשב אני רואה את זה במסך של החשב.
בדקתי שהמסך החיצוני יהיה מוגדר למסח ברירית מחדל אני מקווה שבדקתי טוב
מה עוד יכול להיות הביעה???

• הוסף לסימניות
מקפיץ.
לא הבנתי מספיק אם השאלה שלי היא אותה שאלה, יש לי 2 חשבונות מייל ואני רוצה לקבל התראות על דואר נכנס לשני המיילים במקום אחד (בלי לעשות העברה, שישאר 2 מיילים שונים).
הקישור הזה כתב לי שהוא כבר לא זמין, והתוסף השני שעלה פה משום מה לא עבד אצלי.

• הוסף לסימניות
מקפיץ.
לא הבנתי מספיק אם השאלה שלי היא אותה שאלה, יש לי 2 חשבונות מייל ואני רוצה לקבל התראות על דואר נכנס לשני המיילים במקום אחד (בלי לעשות העברה, שישאר 2 מיילים שונים).
הקישור הזה כתב לי שהוא כבר לא זמין, והתוסף השני שעלה פה משום מה לא עבד אצלי.
זה מתאים למה שאתה צריך. והקישור עובד אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה