כללי התרשמות

• הוסף לסימניות
שלום לכולם

אני מתבונן בפורום הזה בעיון רב בימים האחרונים
ושימח אותי מאוד לראות שקיים פורום ענייני, מקצועי ומועיל כל כך בתחום.
כל הכבוד לכולכם על ההתתפות והעזרה ההדדית, באמת מרשים ונדיר לראות אנשים שתורמים מידיעותיהם ומזמנם בצורה חופשית כל כך.

שמי ליאור
ואחרי צפייה ממושכת בפורום אני מרגיש שאת חלקכם אני כבר מכיר :)

כל טוב ושבוע טוב

• הוסף לסימניות
תודה ליאור מקווים ל"הרגיש" אותך טוב טוב בפורום ברוך הבא.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון, שבוע טוב וברוכים הבאים.

אם ניסית לראות אם אתה מצליח לפתוח נושא חדש, אז זהו שהצלחת...:):):)

מי ליאור, איזה ליאור, תשתף אותנו...

גם אני חשבתי שאני מכיר ומיום ליום מתברר לי שאתמול לא הכרתי מספיק;)

ושוב, שבוע טוב, אביגדור.

• הוסף לסימניות
הספקתי כבר להכיר ולעזור.בחור מוכשר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tlior;46940:
ואחרי צפייה ממושכת בפורום אני מרגיש שאת חלקכם אני כבר מכיר :)

כל טוב ושבוע טוב

ממושכת? 'כולה' שלש ימים (שבת באמצע), או שהיה עד עכשיו 'ניק' אחר...:)

ומורדוך, כבר הספקת להכיר, ולעזור, והכל ביום אחד... בחור מוכשר אהה?...

• הוסף לסימניות
עירניים יחסית לשעה 1:10

מעיינות ואביגדור, תודה רבה על קבלת הפנים החמה
לא ציפיתי לתגובות כלשהם בשעה כזאת - שימחתם אותי

אז אביגדור לבקשתך: שמי ליאור ואני בן 26 מאלעד. אני עוסק בעיצוב גרפי כעצמאי בשעות הפנאי ולא כעבודה עיקרית ומסודרת לצערי (בינתיים). בין היתר אני מאייר (לעצמי בינתיים ... אולי בקרוב למקומון בבית שמש).
האמת היא שזאת הפעם הראשונה בחיי שאני מגיב בפורום כלשהו (התבוננתי במספר פורומים מקצועיים פחות ומקצועיים יותר אבל אף אחד לא הייה שווה תגובה :) בטח שלא פתיחת שרשור )

בינתיים לילה טוב
ליאור

• הוסף לסימניות
בוא נאמר שהספקתי הרבה ... אני לומד מהר.
אולי ההגדרה "ממושכת" היתה שגוייה- "אינטנסיבית" היא יותר המילה שחיפשתי
אכן דיוק משובח והכרחי.

תודה

• הוסף לסימניות
ליאור, ברוכים הבאים, אני מקוה שתהנה להשתתף איתנו במעגל העזרה המדהים הזה.

חיים

• הוסף לסימניות
ברוך הבא אלעדי!

(קשור לחיים? :) )

• הוסף לסימניות
ברוך הבא!

תהנה ונהנה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה